Bestil et uforpligtende tilbud på lægning af linoleum. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. 81 81 38 32

Linoleumsgulve i kvalitet

Med linoleumsgulve, kan du opnå lige det udseende, du ønsker. Linoleum til trapper og gulv findes i mange farver og varianter, og det kan tilpasses dine ønsker og behov. Du kan dermed opnå både linoleum beton look, linoleum trægulve eller andre varianter.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på linoleumsgulve←

Linoleums mange fordele

Der er mange fordele ved at vælge et linoleumsgulv. Det er slidstærkt og nemt at rengøre, så det kan holde i mange år. Linoleumsgulve er bæredygtigt og findes i mange farver og designs, så det kan tilpasses enhver indretning. Derudover er linoleum et forholdsvis blødt materiale, hvilket giver en støddæmpende virkning. Linoleum er et godt valg af gulve til rum med mange mennesker, gulv til virksomhed eller rum, der skal klare slitage og hyppig rengøring.

Linoleum er et organisk og naturligt materiale, der primært består af linoleumscement med harpiks og iltet linolie. Linoleumscementen er tilsat farvepigmenter og hjælpematerialer, så dit gulv opnår det ønskede udseende.

Gulv til virksomheder, institutioner og private

Vi tilbyder høj kvalitet, og vores tilbud af linoleumsgulve er derfor bedre og mere holdbare, end hvad du ellers kan finde. Vi tilbyder både linoleum erhverv og til private. Linoleum er et sikkert valg af gulv til virksomheder og institutioner, men er også et populært valg til det private hjem. Linoleum er brugbart til både trapper og gulv.

Erfarne specialister

Vi tilbyder dygtige og erfarne specialister til både at give dig en ærlig og kompetent rådgivning til valg af gulv, men også dygtige specialister til anlægning af gulvet. Vores fokus ligger på kvaliteten af både materialer, håndværkere og udførelse af arbejdet.

Vi ønsker en god kommunikation med vores kunder så vi i fællesskab kan opnå de bedste resultater. Vi kører i hele Nordsjælland og hjælper gerne med de helt store opgaver.

Skab et unikt gulv

Måske tænker du kedelige gulve eller ternet mønster af sort og hvid, når du læser ordet linoleumsgulv. I dag er linoleum noget helt andet og udviklingen har medført et populært og særdeles smukt gulv. Det er ikke kun kvaliteten og det slidstærke materiale, der sælger. Et linoleumsgulv kan i dag produceres i utallige mønstre, farver og nuancer. Selv det fineste trægulv kan produceres i linoleum. Materiale skaber altså mange muligheder, især for dem, der ønsker moderne, smukke gulve, men som gerne vil undgå den store vedligeholdelse.

Skab din personlige stemning og hyggelige atmosfære. Slip fantasien løs med et kreativt udseende eller lad din indre indretningsarkitekt slå sig løs uden at betale overpriser for de ofte dyre gulve. Linoleum er nemlig svaret, der er fuld af muligheder.

Rengøring der er til at overskue

En af de helt store fordele ved linoleum er, den nemme hverdag det medfører. Rengøringen er hurtigt overstået, da gulvet er antistatisk og afviser støv. I den travle familie spildes der til tider en klat grød, vin eller lignende, men det tager gulvet ikke skade af. Glem alt om skrappe kemikalier – fjern alle pletter med lette rengøringsmidler og en fugtig klud.

Vi er eksperter i alle dele af linoleum. Lad os rådgive og fortælle mere om hvorfor dette gulv er perfekt for dig og dine behov. Vi kommer med glæde og lægger det for dig.