Bestil et uforpligtende tilbud på lægning af vinylgulve. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. 81 81 38 32

Vinylgulve

Vi hjælper gerne med lægning af vinylgulve. Det er et praktisk og slidstærkt valg af gulv, der kan tilpasses enhver smag og indretning. Boligvinyl egner sig perfekt til både private hjem, virksomheder og andre steder, hvor der ofte befinder sig mange mennesker. De mange designmuligheder, såsom vinylgulve trælook, giver det et stort potentiale – kontakt os, hvis du søger en gulvlægger til vinyl.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på vinylgulve←

De mange fordele ved vinylgulve

Vinylgulve er nemme at vedligeholde, da de hverken kræver polish eller voks. De er også nemme at rengøre og tåler det meste sæbe. Boligvinyl er ideelt til større løsninger og praktisk til både kontorer, køkkener og værelser, da det tåler forholdsvis store mængder vand uden at tage skade. Vinylgulve anvendes derfor også typisk i baderum.

En fordel ved boligvinyl er, at vi ofte monterer det med tape, så det er nemt at fjerne igen ved fraflytning. De mange designmuligheder gør, at det kan tilpasses ethvert rum både i hjemmet og i virksomheden, hvor der er mulighed for farvekombinationer og logoer.

Designmuligheder

Foruden vinylgulve med trælook som sildeben eller store planker, kan du også få ensartede farver, fliser, sten eller andet mønster. Derudover produceres vinyl i både glatte overlader, men også ru overflader, der gør det skridsikkert til eksempelvis badeværelset.

Vinyl er produceret af et kunststof, som er tilsat blødgørende stoffer, der gør det behageligt at træde på. Vinylgulve er med til at forbedre akustikken i et rum. Det giver et langtidsholdbart gulv, men er samtidig også nemt at skifte, hvis du ønsker et nyt udseende til indretningen.

Vi er din gulvlægger

Gulvfirmaet Lykkebo er eksperter i vinylgulve. Vores mange års erfaring og mange specialister i gulvbranchen, garanterer dig et professionelt håndværk. Vi leverer kvalitet i både materialer, medarbejdere og selve arbejdet, så du opnår et perfekt og holdbart gulv.

Vi er din gulvlægger, hvis du ønsker et gulv i bedste kvalitet med mange års holdbarhed, og vi kommer gerne og løser de store opgaver.