Få et uforpligtende tilbud på gulvservice i Nordsjælland. Ring mellem kl. 07:00-15:00 81 81 38 32

Gulvservice i Nordsjælland

Som din lokale gulvmand i Nordsjælland, går vi utrolig højt op i at give dig en gulvservice af høj kvalitet. Som gulvfirma startede vi tilbage i 2012, og har siden da givet alle vores kunder en fantastisk gulvservice i Nordsjælland som vi kan være 100% stolte af.

Som et professionelt gulvfirma, har vi muligheden for at give dig adskillige former for gulvservices. Dette inkluderer blandt andet: gulvslibning, gulvbelægning og gulvbehandling i form af lak-, olie eller ludbehandling. Her på denne side vil vi give dig et indblik i, hvilke ydelser vi kan tilbyde dig samt hvilke forventninger du kan have til projektet.

 

Gulvfirmaet Lykkebos gulvservice inkluderer

 • Professionel og kompetent rådgivning og vejledning, der er tilpasset til dit gulv
 • Faguddannede og sagkyndige gulvmænd
 • Dybdegående samarbejde og individuel tilpasning til dit gulv
 • Den perfekte gulvbehandling fra start til slut

 

Vores gulvservice strækker sig i hele Nordsjælland, samt København og Roskilde. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine behov, og dermed give dine gulve chancen for at skinne igen. Vi er muligvis ikke den billigste gulvvirksomhed på markedet, men vi bestræber os på at være de bedste på markedet. Så hvis du har lyst til at få en kompetent gulvmand forbi dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Brug gerne vores kontaktformular, og så modtager du et tilbud inden for højst 24 timer, eller også kan du kontakte os på telefon 81 81 38 32.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvservice ←

Den bedste gulvservice i Nordsjælland, kommer fra Gulvfirmaet Lykkebo

Som eksperter inden for området kan vi som sagt tilbyde adskillige former for behandlinger af dine gulve. Vores mange kompetencer har nemlig gjort, at vi kan tilbyde gulvbehandlinger i form af lakering, olie- og ludbehandling. Ud over dette, så kan vi også tilbyde gulvslibning og gulvlægning af talrige gulve såsom, linoleums-, LVT- og vinylgulve.

Du kan med fordel klikke ind på de forskellige sider for at læse mere om vores mange ydelser eller kontakte os direkte i dag for mere information.

 

Få et uforpligtende tilbud på gulvservice i høj kvalitet

Lige meget hvilken form for gulvservice i Nordsjælland du har brug for, så kan vi være til rådighed. Vi går utroligt højt op i alle vores kunders tilfredshed, samt det færdige resultat. Hvilket har givet os mange loyale kunder gennem årene. Vi er måske ikke det billigste gulvfirma på markedet, men vi er den virksomhed i branchen, der tager varer på vores kunder og deres interesser. Så ring til os i dag på 81 81 38 32 eller kontakt os i dag via vores kontaktformular, og modtag et gratis tilbud indenfor 24 timer.

 

Se frem til smukke gulve

Gulvene er en del af hjemmets personlighed og stil. Det spiller en stor rolle i det samlede udtryk af et rum. Derfor er det også vigtigt at få lagt et pænt gulv af kvalitet samt at vedligeholde det. Vi sørger for enhver ydelse af højeste kvalitet. Når du benytter Gulvfirmaet Lykkebo er du garanteret høj service og rådgivning fra start til slut. Uanset hvilket gulv, der er dit drømmegulv, så kan vi hjælp med at realisere det – lige fra klikgulv til smukt sildebensgulv. Vi kan også give dit trætte og slidte gulv nyt liv igen.

Nye gulve er ofte en stor beslutning, og måske kan de gamle gulve endda reddes. Vi sørger for at hjælpe dig til det rette valg, som du kan værdsætte mange år frem. Med kompetent gulvservice fra Gulvfirmaet Lykkebo vil du få rådgivning, håndværk af kvalitet og gode råd til efterfølgende vedligeholdelse og pleje. Kontakt os allerede i dag, så rådgiver vi og sender et godt tilbud på din gulvservice.