Få et 100 % uforpligtende tilbud på slibning af parketgulve 81 81 38 32

Værd at vide om parketgulv slibning

Overvejer du en behandling af gamle trægulve, eller har du nyslebne gulve, som du ønsker at bevare flotte længst muligt? Så læs med her om de forskellige metoder til behandling af nyslebet trægulv og behandling af gammelt trægulv. Har du ubehandlede trægulve? Så kan du modvirke, at de med tiden fremstår grå og slidte og give dem en beskyttende gulvbehandling, som giver dem et flot look.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Spørg din fagmand til råds

Har du brug for hjælp til slibning af dit parketgulv? Så kontakt os for vejledning, så du ender med den rigtige løsning. Vi giver dig også en gratis og uforpligtende pris på slibning af dit parketgulv.

Fordele ved at slibe parket

Fordelene ved at slibe dit parketgulv er mange – også når det gælder udseende.

 • Et nybehandlet gulv er lækkert at se på
 • Det frisker hele rummet op
 • Det giver nyt look til dit gulv

Slibning af lamelparketgulve

Enten har du laminatgulve, massivt plankegulv eller lamelparketgulv. Har du sidstnævnte, så har du et gulv, som er opbygget af flere lag træ. Ofte er bundpladen af en billig træsort, hvor der ovenpå ligger en spånplade. Det øverste og synlige lag er ofte af massivt træ.

Det er tykkelsen på det øverste lag, som afgør, hvor mange gange dit gulv kan slibes. Er du en af de heldige, kan du slibe det op til 6 gange. Du kan også have et parketgulv med højt slidlag, som du kun kan slibe én enkelt gang.

Undersøg dit parketgulv inden slibning

Det er vigtigt, at du undersøger dit parketgulv inden slibning. Det er afgørende, fordi det kan have stor betydning for behandlingsmulighederne. Så slipper du også for at ødelægge dit gulv. Gulvfirmaet Lykkebo undersøger dit gulv og vurderer først herefter slibningsmulighederne af dit parketgulv.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Pris på slibning af parketgulve?

Har du brug for professionel hjælp til at slibe parketgulve i København eller Nordsjælland? Kontakt os, og vi giver dig en god pris på slibning af parketgulve. Vi har god erfaring med denne type gulv, og derfor kan vi sikre dig professionel vejledning og et godt resultat.

Her kan du få et uforpligtende tilbud, som er specificeret præcis til de opgaver, som du skal have udført. Prisen er altid god i forhold til vores tidsforbrug og den høje kvalitet.