Få et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling. Ring mellem kl. 07:00-15:00 81 81 38 32

Professionel afhøvling af gulve i Nordsjælland

Afhøvling af gulve kræver ekspertise og erfaring for at opnå det ønskede resultat. Her hos Gulvfirmaet Lykkebo kan vi give dig lige den ekspertise, du er ude efter. Vi udfører nemlig både gulvbehandling, lægning og afhøvling af gulve i Nordsjælland, med høj kundetilfredshed og kvalitet.

 

Vi tilbyder følgende indenfor gulvafhøvling:

 • Vurdering af din gulvtype og behandling deraf
 • Afhøvling af dine gulve, med et perfekt slutresultat
 • Professionel rådgivning for efterbehandling af dine gulve
 • Adskillige smukke efterbehandlingsmuligheder

 

Hvis overfladen på dit gulv trænger til en ordentlig omgang afhøvling, er det os du skal kontakte. Med en afhøvling af gulvene, kan du udjævne, buler, bølger, søm, splinter og meget mere. Du kan altid kontakte os på 81 81 38 32, eller gøre brug af vores kontaktformular til at indhente et tilbud. Vi kører i hele Nordsjælland, hvilket også inkluderer København, Roskilde og omegnen deraf.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvservice ←

Har du brug for rådgivning og vejledning i forhold til behandling af dine gulve? Så ring til os, og tag en snak om dine behov – Vi sidder altid klar på telefon 81 81 38 32

Processen for afhøvling af gulve er en svær opgave

Når man gør brug af gulvafhøvling, skal man ofte have høvlet omkring 2-4 mm af gulvets overflade af. Dette er en absolut nødvendighed for at kunne give dig det bedste resultat efter behandlingen er overstået. Her redder man gulvet og giver det samtidig et nyt liv samt efterlader det med en smuk og lige overflade. Her hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi de helt rigtige maskiner, værktøjer og sagkyndig bemanding, der kan klare opgaven til perfektion for dig!

En efterbehandling, der giver nyt lys til din bolig

Når afhøvling af gulvene er færdig, har dit gulv brug for en ordentlig efterbehandling til at forsegle og pleje gulvet. Her kan vi også tilbyde dit gulv en pleje, der blandt andet kan inkludere ludbehandling, oliebehandling og lakering. Disse tre efterbehandlinger har en stor forskel mellem sig. Så hvis dette er en ydelse, du ønsker at gøre brug af, så kan du med fordel læse mere om det under gulvbehandling.

Med den rigtige form for gulvbehandling kan du blandt andet sørge for, at din bolig får et nyt lys, design og stil over sig. Derudover kan vi med en efterbehandling også sørge for at mindske gulningsprocesen i dine trægulve.

Efter opstartsproces vil vi blandt andet i samarbejde med dig også vejlede til hvilken behandling dit gulv kan have størst gavn af.

Gulvafhøvling med detaljeret præcision

Det er ikke alle, som kan klare en gulvafhøvling med præcision. Dette er netop fordi det kræver en vis disciplin at udføre afhøvling af gulve på et professionelt niveau med den samme høje standard og kvalitet, hver evig eneste gang.

Kontakt os i dag på 81 81 38 32 eller gør brug af vores kontaktformular for at modtage et gratis og uforpligtende tilbud!