Bestil et uforpligtende tilbud på lægning af LVT-gulve. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. 81 81 38 32

Lydabsorberende LVT gulv

LVT gulv står for ‘luksus vinyl tiles’ og indebærer et vinylgulv med ofte lyddæmpende egenskaber. Et LVT gulv er opbygget af forskellige materialer i lag, deriblandt et mellemlag af kork, som absorberer lyden. Derudover har det en behagelig overflade at gå på og findes i mange forskellige tykkelser.

dukter, medarbejdere og selve håndværket. Du er derfor sikret et smukt gulv, hvis du vælger os som gulvlæggere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på lvt-gulve←

Fordelene ved LVT gulve

LVT gulve er æstetisk smukke og kan give et naturtro træ- eller stengulv, men uden støjen man ofte oplever ved sådanne gulve. Hvis du vælger et dette gulv, vil du altså opnå et både æstetisk flot resultat, men også et gulv med fokus på brugen. Det er en slidstærk og brugbar løsning til familier, institutioner og rum, der generelt skal kunne indeholde mange mennesker.

Gulvene er nemme at vedligeholde og har god holdbarhed. De er modstandsdygtige over for ridser og pletter, så de kan bevare den smukke overflade i mange år.

Der er mange designmuligheder for LVT gulve. Mønstre, farver, nuancer og forskellige looks gør, at de kan tilpasses ethvert hjem. Det er en fleksibel gulvløsning, der nemt kan ændres til de forskellige rum i huset.

Et materiale i kvalitet

Materialet produceres som planker eller fliser, og de kan monteres både med og uden lim. Et LVT gulv er et flot og praktisk alternativ til træ- og stengulve, uden at du går på kompromis med kvalitet og udseende.

LVT gulve findes som trinlydsdæmpende gulve, som klikgulve eller til fuldlimning. Hos Gulvfirmaet Lykkebo sætter vi en ære i at levere kvalitet i både pro