Få et uforpligtende tilbud på montering af klikgulve. Ring mellem kl. 07:00-15:00 81 81 38 32

Professionel montering af klikgulv

Få professionel montering af klikgulv og oplev de mange fordele ved at lade en fagmand klare opgaven. Hos Gulvfirmaet Lykkebo er vi eksperter i klikgulve, og med vores mange års erfaring kan du være garanteret et gulv af høj kvalitet.

Nogle kaster sig ud i projektet med gør-det-selv klikgulv, men det kan ikke anbefales. Du kan hverken være sikker på kvaliteten, korrekt montering eller ordentlig tilrettelse af pladerne, og ofte møder man flere udfordringer undervejs i projektet. Derfor tilbyder vi professionel montering af klikgulv, og da vi har mange års erfaring, kan vi gøre det hurtigt og effektivt til attraktive priser.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Levering og montering i kvalitet

For at gøre hele processen nemmere for dig som kunde og samtidig kunne garantere den høje kvalitet, så tilbyder vi en samlet pakke på vores montering af klikgulve. Det betyder at vi sørger for både leveringen og monteringen af gulvet. Dit nye gulv er altså kun et opkald væk. Kontakt Gulvfirmaet Lykkebo så sørger vi for dit nye drømmegulv.

 

Faglig rådgivning fra start til slut

Når du benytter Gulvfirmaet Lykkebo til montering af dit klikgulv, så får du:

 • Kompetent rådgivning og vejledning
 • Levering af slidstærke gulve i høj kvalitet
 • Faglært gulvarbejder med mange års erfaring
 • Vejledning i korrekt behandling og vedligehold
 • Perfekt slutresultat med gulve i kvalitet

Der er mange fordele ved at få monteret et klikgulv. Foruden den slidstærke overflade er et klikgulv nemt at rengøre, vedligeholde og så findes det i utallige mønstre og farver. Ønsker du et billigere trægulv, så er klikgulv også den perfekte løsning. Du får samme flotte overflade uden at skulle investere hele opsparingen. Vores fagmænd sørger for at gulvet monteres korrekt, så du kan have glæde af det mange år endnu.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo står vi selvfølgelig klar med kompetent rådgivning og vejledning til, hvilket gulv du skal vælge. Vi sørger for et bredt udvalg af klikgulve, så du kan få leveret og monteret det rette. Kontakt os, så sørger vi for et klikgulv i bedste kvalitet monteret af fagmænd.

 

Vi tilbyder professionel service

Vælg en professionel montering af klikgulve og vær garanteret et perfekt resultat. Vi sørger for kvalitet lige fra rådgivning til materiale og håndværk. Derudover er klikgulv en hurtig løsning for en professionel håndværker, og derfor kan du være garanteret en god pris. Vi sørger for effektiv lægning af gulvet og en god pris til dig. Vi tilbyder også gode priser på selve gulvmaterialet, når du køber det hos os. Derfor er den samlede pris for montering af klikgulv af en professionel ikke nødvendigvis dyrere end gør-det-selv metoden.

 

De mange fordele

Der er mange fordele ved at vælge et klikgulv. Først og fremmest er det en billig investering især sammenlignet med andre gulvtyper. Det går hurtigt med at få det lagt, og du skal ikke undvære dine rum i flere dage. Derudover er klikgulve meget nemme at vedligeholde. Det kræver ingen anden vedligeholdelse end ganske almindelig rengøring. Slip for slibning, oliebehandlinger, dyre specialsæber og lignende. Gulvet holder sig pænt og rent længe, selvom du ikke ofrer en masse tid. En sidste fordel er selvfølgelig de mange muligheder du får, når du vælger et klikgulv. Gå på jagt i det store udvalg af farver og mønstre, og bestil det igennem Gulvfirmaet Lykkebo.