Om os

Vores kvalitetsgaranti

Hos Gulvfirmaet Lykkebo, sætter vi kvalitet og kundeservice over alt. Det betyder at du som kunde kan forvente at:

  • Møde dansktalende gulvmænd. Det er alfa omega at du som kunde, har nemt ved at kommunikere med vores gulvmænd. Derfor bruger vi kun danske gulvmænd. At det er danske gulvmænd betyder også, at arbejdets resultat følger de kvalitetskrav vi har i Danmark.

 

Virksomhedens historie

Gulvfirmaet Lykkebo blev grundlagt i 2012 af malermester Samuel Zachariae. Målsætningen var at opbygge en virksomhed med gulvarbejde og håndværk i højeste kvalitet som omdrejningspunkt. Og hvor kundetilfredshed og personlig service altid er i højsæde.

Jannik Knudsen, Gulvfirmaet Lykkebos gulvmester, har mere end 16 års erfaring med gulvarbejde. Og Gulvfirmaet Lykkebo sigter mod at være de bedste i branchen. Vi har et særligt udvalgt vores hold af dygtige gulvarbejdere, som nu tæller 5 medarbejdere.

Vi udfører professionel gulvslibning og efterbehandlinger, og vi sørger altid for, at du er tilfreds med vores arbejde – skulle der være det mindste, retter vi det til med det samme. Vores job er ikke slut, før vores kunder er glade og tilfredse. Vi samarbejder ligeledes med vores søsterfirma, Malerfirmaet Lykkebo, og sørger for al koordinering, skulle du stå med en større opgave, hvor du både ønsker at få ordnet gulve og malet dit fine hjem.

Gulvfirmaet Lykkebo kører i København og på Sjælland, og vi har rosende ord med på vejen fra vores tidligere kunder. Du kan læse vores glade kunders anmeldelser på Trustpilot (blandt andet under kategorien ”Maler”, da mange af vores opgaver er i samarbejde med Malerfirmaet Lykkebo).

Derfor skal du vælge os

Din tilfredshed kommer først

Hos Gulvfirmaet Lykkebo er vores kunders tilfredshed altid i fokus. Vi bruger gerne lidt ekstra tid på din gulvopgave, for at give dig den bedst mulige gulvbehandling.

Vi lægger en ære i vores håndværk, og gør en dyd ud af at levere et perfekt resultat hver gang – Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

 

 

Du kan regne med os

Vælger du Gulvfirmaet Lykkebo som dit gulvfirma, vælger du et firma, som du kan regne med.

Vi holder altid hvad vi lover, og vi udformer et tilbud, som passer præcis til dine gulvbehov og ønsker. Og vi sørger selvfølgelig for at overholde tidsplanen, så du kan få dit hjem, og dine fine nye gulve, tilbage til det aftalte tidspunkt.