Få et uforpligtende tilbud på oliebehandling. Ring mellem kl. 07:00-15:00 81 81 38 32

Kompetent og professionel oliebehandling

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo, kan vi hjælpe dig med at få drømmegulvet i din bolig! Vi står altid klar til at rådgive dig, når det kommer til dine gulve, og det omhandler selvfølgelig også oliebehandling af gulv. Med en flot og gennemført behandling kan du give dit gulv og din bolig nyt liv.

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig til den rigtige gulvbehandling. Dette inkluderer selvfølgelig også oliebehandlinger og de forskellige toner og olier. Når det kommer til olie, findes der nemlig mange forskellige toner, som kan påvirke dit gulv til at få det shine og udseende, som du ønsker.

 

Vores oliebehandling inkluderer

 • Professionel rådgivning og vejledning om olien og behandlingen
 • Faglærte gulvarbejdere med mange års erfaring med oliebehandling af gulve
 • Ordentlig forarbejdning og klargøring af dit gulv
 • Oliebehandling af dit gulv med ordentlige kvalitetsmaterialer
 • Perfekt slutresultat på din gulvbehandling

 

Gulvfirmaet Lykkebo kører i hele Nordsjælland samt Vestsjælland og rundt i København. Så lige meget hvor du har brug for vores gulvservice, kan vi hjælpe dig! Vores priser er muligvis ikke de billigste på markedet, men vi har i mange år stræbt efter at være de bedste på markedet – så med os får du høj service og og en høj kvalitet.

Så hvis du har brug for et gulvfirma til at klare oliebehandling af dine gulve, kan du kontakte os i dag direkte på telefon 81 81 38 32, eller du kan udfylde vores kontaktformular og så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud inden for de næste 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Få ordnet dine gulve med en oliebehandling

Når du gør brug af vores services, er du også sikret en miljøvenlig tilgang. Vi bruger nemlig som udgangspunkt miljøvenlige produkter af høj kvalitet, når vi skal give dit gulv en oliebehandling. Dette er ikke kun for at minimere brugen af skadelige kemikalier, men også for at beskytte miljøet, din bolig og dit indeklima – og dermed også for at få det bedste slutresultat.

Vores miljøvenlige olier og lakker overholder alle de danske og de internationale miljøkrav der måtte være. Vores produkter kommer ofte fra Bona, som laver produkter der er baseret på vand, og kommer i den fineste og højeste kvalitet, der er på det danske marked. Ud over det, så er disse produkter også kendt for at være meget mere slidstærke med et utroligt flot finish.

Så hvis du er på udkig efter en gulvbehandling, hvor dit trægulv beholder sit naturlige udseende samt stadig giver det den glød, du går efter, så er det os, du skal have fat i! Når man bruger olie til sine gulve, kan man både gå efter de mørkere, lysere eller mere neutrale farver som toner gulvet alt efter behov og design.

Lige meget hvad du har brug for, så kan vi hjælpe dig! Så ring os i dag på telefon 81 81 38 32 eller kontakt os via vores kontaktformular.

 

Vedligeholdelse af dit nye gulv

Når du som kunde har modtaget det færdige og oliebehandlede gulv, så er der et par småting, du skal være opmærksom på.

Når man har valgt at bruge oliebehandling til sit gulv, så skal man cirka hvert andet år opfriske gulvet med en ekstra omgang oliepleje, også kaldet genolering. Dette er selvfølgelig afhængigt af slitagen samt hvor godt den generelle rengøring passer på gulvet. Selvom et olieret gulv ikke giver det mest perfekte og nemme rengøringsvenlige gulv, så giver det helt klart mere klasse og design, når man vælger et olieret gulv.

Vedligeholdelsen af gulvet er nem, så længe du regelmæssigt gør brug af sæbevand og en opvredet gulvklud. På den måde kan du nyde dit gulv i mange år.

Hvis du gør brug af vores gulvservices, sørger vi for at give dig et perfekt resultat, som gør det nemt at holde med den regelmæssige rengøring – og endda uden slibespor efter olien.

 

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på oliebehandling af gulv!

Kontakt os i dag på 81 81 38 32 og lad os give dig det oliebehandlet gulv, du altid har drømt om! Her hos Gulvfirmaet Lykkebo hjælper vi dig med at få dine drømmegulve i den bedste kvalitet og med den bedste service. Vi sørger også for gulvslibning, hvis det er nødvendigt. Du kan også læse mere om vores behandling af trægulv.

Vi levere et perfekt resultat hver evig eneste gang. Og har dermed loyale og tilfredse kunder, der kommer igen hver gang de skal have ordnet deres gulv.