Få et 100 % uforpligtende tilbud på gulvarbejde 81 81 38 32

Få et slidstærkt gulv til hjemmet

Et slidstærkt gulv er en god investering, hvis du har hund, kat eller børn i boligen. Gulvet skal kunne holde til daglig brug og være praktisk og nemt at vedligeholde. Læs mere om slidstærkt trægulv og andre slidstærke gulvtyper, der kan holde til hele husstanden.

Ønsker du professionel hjælp til at lægge et slidstærkt gulv? Gulvfirmaet Lykkebo består af erfarne og faglærte folk, der står klar til at hjælpe med et slidstærkt trægulv eller andre gulvtyper. Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud her.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vælg hårdt træ til slidstærkt trægulv

Til entre, køkken eller andre rum, der er udsat for slitage, bør du vælge en hård træsort. Hårdt træ er mere modstandsdygtigt over for ridser og mærker. Hårde træsorter kan fx være egetræ, bøgetræ, asketræ, merbau eller valnød.

Lakbehandlede gulve

Trægulve, der er lakbehandlede, er utroligt slidstærke og hårdføre og egner sig godt til fx børnefamilier. Vælg gerne en stærk lak, den holder længere end en billig lak, og så skal gulvet ikke slibes og omlakeres så ofte.

Vinylgulve

Vinylgulve er praktiske og populære til udsatte rum, hvor der er brug for høj slidstyrke og vandtæthed. Vinylgulve vaskes med et universalmiddel i lunkent vand. For at give vinylgulvet en beskyttende overflade kan du vaske det med et vaskeplejemiddel med fx voks. Vær varsom med tunge og skarpe ting, som kan ridse gulvet.

LVT gulve

Hvad er LVT gulve? Det er en luksus vinyltype med vinylplader i høj kvalitet, som limes og klikkes sammen. LVT pladerne er modstandsdygtige over for ridser og pletter og fås i mange forskellige farver og mønstre. LVT gulve har en rengøringsvenlig vinyloverflade, som er både slidstærk, vandtæt og behagelig at gå på. Det er en populær løsning til eksempelvis køkken, gangareal og entre.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Står du og mangler en professionel og kvalitetsbevidst gulvekspert? Hos Gulvfirmaet Lykkebo er vi eksperter i gulve og har mange års erfaring inden for gulvbranchen. Vi lægger alle former for trægulve, vinylgulve, linoleumsgulve og LVT gulve. Vi er klar til at hjælpe, så du får den rigtige gulvløsning. Kontakt os i dag og få et tilbud på din gulvopgave og gulvafslibning pris.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←