Få et uforpligtende tilbud på Ludbehandling. Ring mellem kl. 07:00-15:00 81 81 38 32

Professionel ludbehandling på Sjælland

Hvis du har brug for en professionel ludbehandling af dit gulv, så er det Gulvfirmaet Lykkebo du skal henvende dig til. Når vi udfører ludbehandlinger på Sjælland, så gør vi det med et fokus på god kvalitet og service.

Når du bruger os som dit gulvfirma, rådgiver og vejleder vi igennem hele processen så du kan få det flotteste resultat. Da en ordentlig ludbehandling, handler om dine ønsker i forhold til slidstyrke og de generelle vedligeholdelseskrav for dine gulve. Her hos os, bruger vi udelukkende miljørigtige produkter i høj kvalitet, når det kommer til din gulvbehandling. Dette gør vi ikke kun, for at beskytte det danske miljø, men også for at beskytte boligens indeklima, samt for at sikre dig det bedste resultat med de bedste råvarer.

Vi bruger derfor produkter der overholder de internationale miljøkrav, der er blevet stillet. På den måde kan vi sikre os at de olier og lakker vi bruger, giver dig det bedste resultat. De produkter vi bruger er ofte fra mærket Bona, som er kendt for deres gode kvalitetsvarer, både inden for finish og slidstyrke.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvservice ←

Få en ludbehandling der ligger i topklassen

En ludbehandling er en form for sæbebehandling af dit ubehandlede trægulv. En sådanne behandling kan være et billigt alternativ til enten lakering og en oliebehandling. Og derudover er det også en behandling som kan være med til at give din bolig et lyst look, med de naturlige og rå trægulve.

En ludbehandling foregår således, at vi behandler dit gulv med lud, som gør at træet så småt begynder at rejse sig. Dette giver os muligheden for at polere de oprejste træstrå, så gulvets rejsning forsvinder og bliver stærkt igen. Og til sidst giver vi gulvet en god omgang sæbebehandling.

 

En ludbehandling kræver også vedligeholdelse

Når du gør brug af en ludbehandling, sørger du også for at beskytte gulvet imod forskellige slitager. Derudover kan du også selv vælge hvordan gulvets udseende ser ud efter behandlingen, i forhold til pigmenterne. Denne behandling er specielt god til blandt andet plankegulve og fyrretræsgulve, da disse gulve ofte bliver gule efter et par år. Men med en ludbehandling kan du stoppe gulningsprocessen, ved at vælge en hvidpigmentering.

Hvis du ikke har lyst til at lysne dit gulv, så kan du med fordel også vælge at gøre brug af naturlud, der giver et mere naturligt trælook, da den fremhæver trægulvets naturlige udseende og farve.

Når man vælger at gøre brug af en ludbehandling til sit gulv, så skal man som gulvejer være opmærksom på den generelle vedligeholdelse. Da gulvet kræver mere plejning end ved et oliebehandlet eller et lakeret gulv. Som en generel anbefaling fra os, så anbefaler vi at du vasker dit gulv minimum 10 til 15 gange efter ludbehandlingen, med en stærk sæbeopløsning.

Grunden til dette er nemlig, at jo mere behandlet gulvet er med sæbe efterfølgende, jo nemmere er det at holde det flot og vedligeholdt over tiden derefter. Dette er blandt andet på grund af det beskyttende lag som sæben giver, at rengøringen bliver nemmere.

Hvis du vil vide endnu mere om vores generelle behandlinger eller vil du vide mere om vores andre behandlinger så kan du med fordel gå ind på vores side: Gulvbehandling, og få mere information.

 

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud på ludbehandling

Hvis du er interesseret i at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på en ludbehandling fra os af, så kontakt os via vores kontaktformular her på siden. Vi står klar alle dage til at hjælpe dig med en ludbehandling på Sjælland. Vi er også din gulvmand hvis du søger gulvlægning af højeste kvalitet. Vi er både eksperter inden for trægulve, men også linoleum gulv og andet.

Med vores mange år i branchen, kan vi give dig virkelig god kvalitet, samt rådgivning og vejledning. Vi er ikke det billigste gulvfirma, men vi har fokus på din tilfredshed og sigter mod at levere et perfekt resultat hver eneste gang. Kontakt os i dag på telefon 81 81 38 32.