Værd at vide om gulvarbejde

Er dine trægulve blevet triste og trænger til at blive frisket op? Så kan du vælge at lakere dem eller give dem en gulvbehandling, så de bliver flotte og funklende igen. Her på siderne kan du læse mere og få nyttige tips og viden om lakering og behandling af din gulve.

Lakering og behandling beskytter gulvet

Udover at give gulvet en flot finish kan en lakering og behandling gøre gulvet mere slidstærkt og beskytte det mod ridser og mærker. Når du vælger at overfladebehandle dit gulv, er der forskellige metoder og materialer, du kan vælge mellem. Den type gulvbehandling, du vælger, afhænger af den tone, slidstyrke og vedligeholdelse, du ønsker på gulvene.

Der findes forskellige laktyper og olier til gulvbehandlinger, som giver slidstyrke og forskelligt udseende på gulvet. Er du i tvivl om, hvordan du bedst beskytter og vedligeholder dit gulv, så kan du læse mere om gulvtyper og behandlinger på vores værd at vide-sider.

Herunder finder du vores guides med viden og tips til teknikker og fremgangsmåder, som hjælper dig med et holdbart og flot resultat.

Behandling af trægulve – Sådan behandler du dine gulve og sikrer et godt resultat

Efterbehandling af trægulve – Sådan vedligeholder du dine gulve, så de holder sig år efter år

Lakering af gulve – Her får du en guide til at opnå en god lakering af dit gulv

Oliering af gulve – Her har vi samlet viden om oliebehandling af gulve

Ludbehandling af gulv – Her kan du blive klogere på ludbehandling

Slidstærkt gulv – Her får du gode råd til gulve, der kan holde til noget

Ønsker du professionel hjælp til gulvbehandling?

Gulvfirmaet Lykkebo udfører slibning, lakering og gulvlægning i Nordsjælland, København og omegn med fokus på godt og korrekt håndværk og et flot og holdbart resultat. Ønsker du professionel hjælp til dit projekt, så står vores dygtige og erfarne gulvspecialister klar til at hjælpe.