Få et uforpligtende tilbud på lakbehandling. Ring mellem kl. 07:00-15:00 81 81 38 32

Professionel lakering af trægulve!

Står du og mangler en kompetent virksomhed til at udføre professionel lakbehandling af dit gulv? Så skal du tage kontakt til os! Her hos Gulvfirmaet Lykkebo står vi klar til at tilbyde dig lakering af trægulve, når dit gulv trænger til lidt ekstra kærlighed. Vores lakbehandling bliver altid udført med kvalitet og fantastisk service. Kontakt os i dag, og lad os udføre lakering af dit trægulv!

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo står vi altid klar til at give dig dit drømmegulv, hvad end det omhandler lakering af trægulve, ludbehandling eller oliebehandling. Som eksperter har vi i mange år kunne tilbyde ekspertservice til vores kunder, hvilket har givet os mange loyale kunder gennem årene.

 

Når du gør brug af vores services, kan vi tilbyde dig følgende:

 • Professionel rådgivning og vejledning ved lakering af trægulve
 • Dygtige og faglærte medarbejdere
 • Ordentlig forarbejdning og klargøring af dit gulv
 • Lakbehandling med ordentlige materialer
 • Perfekt slutresultat på din lakbehandling

 

Gulvfirmaet Lykkebo kører i hele København og i Nord- og Vestsjælland. Vi er derfor altid klar til at varetage gulvopgaver i dit område, specielt når det kommer til lakering af trægulve. Med vores fantastiske kvalitet ved vi godt, at vi ikke er de billigste på markedet, men vi stræber mod at være de bedste! Kontakt os i dag på telefon 81 81 38 32, og tag en snak med os. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Lakbehandling af trægulv

Når du gør brug af en lakbehandling, sørger du for at give dine gulve et matteret, klart og rent udseende. Og ønsker du en behandling, der involverer lakering af trægulve, er du også 100% sikker på at få et slidstærkt resultat, som det er nemt at vedligeholde.

Når du får lakeret dit trægulv, kræver det ikke særlig meget vedligeholdelse. Da du nemt kan rengøre gulvet med en almindelig klud og en smule sæbe. Skulle der ske et uheld, hvor du spilder noget på dit gulv, skal du som udgangspunkt ikke bekymre dig, da der ikke kommer pletter på et lakeret trægulv, som der gør på et olieret gulv. Dette skyldes blandt andet, at væsken lægger sig oven på lakbehandlingen og dermed ikke trænger ned i gulvet.

Her hos gulvfirmaet Lykkebo har vi en standard vandbaseret lakbehandling, som vi gør brug af. Selve processen starter med en grundig afslibning, hvorefter vi giver dit trægulv en ordentlig omgang lakbehandling af tre omgange. Hvis du derimod ønsker en mere slidstærk og grundig løsning kan du også vælge at gøre brug af vores 2-komponent lak, som er lidt dyrere, men meget mere eftertragtet, da den holder sig bedre gennem årene.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på lakering af trægulve!

Lakering af trægulve er ikke den billigste løsning, man kan gøre brug af. Men når du gør brug af en lakbehandling af gulv, er du garanteret en slidstærk og holdbar løsning, der holder i mange år. Både i forhold til slitage og udseende. Så kontakt Gulvfirmaet Lykkebo i dag på telefon 81 81 38 32 eller gør brug af vores kontaktformular, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.