Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Frederiksberg – Vi sikre dig flotte gulve

Bor du Frederiksberg, og trænger dine gulve til at blive ordnet? Så er det vigtigt at finde en fagmand, som har erfaring og ekspertise indenfor område. Hos malerfirmaet lykkebo har vi vores egen gulvmand som kan levere vores velkendte kvalitetsarbejde.

Det kan være svært at vide præcis hvilken behandlingstype der passer til netop dit gulv. Længere nede på siden kan du læse meget mere om de gulvbehandlinger vi kan her hos Lykkebo kan tilbyde dig. Vores gulvmand dækker hele Frederiksberg.

Har du brug for hjælp?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at råde og vejlede dig. Du kan også udfylde tilbudsformularen nedenfor, og du vil blive ringet op og vi sammen kan finde frem til hvad det er for ønsker og behov du har. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud, med skriftligt svar indenfor 48 timer. Vi dækker hele Frederiksberg.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvafslibning

Inden vi kan påbegynde arbejdet med dit gulv, er det vigtigt at der er klargjort hvilken type gulv der er tale om. Gulvtypen er nemlig afgørende for hvilken afslibning og behandling dit gulv kan tåle og derved hvilken gulvbehandling Lykkebo kan tilbyde dig.

I de danske hjem er der tre gulvtyper som er meget udbredt: Laminat, lamelparket og massivt plankegulv.

Laminat gulv har udseende som trægulv, men består egentlig af en plastoverflade, som gør at der hverken kan slibes eller behandles på denne gulvtype. Har du derfor laminatgulv, kan vi desværre ikke tilbyde dig nogle af vores gulvbehandlinger.

Lamelparketgulv er bygget op af flere lag træ, hvor det øverste lag, altså den synlige del, vil bestå af massivt træ. Det der er afgørende for om det kan tåle slibning er tykkelsen på det øverste lag. Som oftest kan et lamelgulv slibes et par gange, men er du heldig at have en gulv med et højt slidlag, kan det slibes op til 6 gange.

Massivt plankegulv er meget slidstærkt og kan som udgangspunkt tåle mange slibninger og gulvbehandlinger.

Uanset om du har lamelparket eller massivt plankegulv, undersøger vi hos Lykkebo altid dit gulv og vurdere behandlingsmulighederne inden vi påbegynder arbejdet, da der kan være uforudsete udfordringer med gulvet, som gør at det kræver en anden behandling.

Hvad kan du vælge til efterbehandling?

Lakering

Som udgangspunkt kan man vælge at få sit gulv efterbehandlet med enten olie eller lak. Ønsker man et gulv som er slidstærkt og ikke kræver så meget vedligeholdelse, anbefaler vi at man vælger at få efterbehandlet sit gulv med lak. Spilder man væske på et lakeret gulv, vil det som udgangspunkt lægge sig på lakken og derved ikke trænge ned i gulvet. Som standard lakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Ønsker du at gøre dit gulv mere slidstærkt, kan du med fordel vælge vores 2-komponentlak. Slidstyrken vil være bedre, men prisen vil også være en anelse højere end vores almindelige lakering.

Forlæng holdbarheden på dit lakerede gulv

Hos Lykkebo slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag ved lakering. Det er med til at give en god slidstyrke, og gør det samtidig muligt at give sit gulv netpolering og et nyt lag toplak. På den måde behøver man ikke slibe gulvet ned, hvis der skulle komme små overfladeridser i gulvet. Næste gang Lykkebo skal behandle dit gulv, vil tidsforbruget være mindre, hvilket betyder at behandlingen af gulvet vil være billigere end hvis der skulle laves en ny gulvafslibning og lakering.

Oliebehandling

Drømmer du om et flot gulv som har både glød, fremhævede åre og en masse spil, så skal du vælge en oliebehandling. Det du dog skal være opmærksom på ved oliebehandlede gulve er at de ikke er så slidstærke som lakerede og man derfor skal være opmærksom hvis man spilder væsker, da man kan risikere at få nogle grimme mærker. Samtidig kræver et olieret gulv også noget mere vedligeholdelse, da oliebehandlingen med tiden vil blive slidt, og gulvet helt eller delvist skal genolieres. Prisen på en oliebehandling, vil også være en del dyrere end ved en lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor. Olien kan nemlig ikke rette overfladen op på samme måde som en lak kan. Hvis man går med et ønske om at få et lysere eller mørkere gulv, kan man med fordel vælge oliebehandlingen, da der findes indfarvningsolier, som kan give dit gulv et nyt udtryk ved at ændre farven.

Alternativ til lakering og oliebehandling

Ønsker du at finde et alternativ som samtidig måske også kan være lidt billigere, kan du vælge at ludbehandle dine gulve. Vælger man denne løsning, anbefaler vi at man som udgangspunkt vælger at vaske gulvet i en kraftig sæbeopløsning 10-15 gange. Det lyder af meget, men i sidste ende vil det være givet godt ud. Ved at mætte trægulvet med sæbevand, inden det bliver udsat for skidt og snavs kan man danne en beskyttende hinde, som både beskytter selve gulvet, stopper træets gulningsproces og gør det nemt at rengøre.

Gør det selv er for dyrt

Har du planer om at skulle have ordnet dit gulv, kan det sjældent betale sig at udføre gulvbehandlinger selv. Gulvafslibning kræver en del erfaring, for blandt andet at have helt styr på gulvmaskinen. Betjener man ikke maskinen korrekt vil man lave grimme hakker i gulvet, som kan være svære at rette op på. Også efterbehandlingen kan være vanskelig, hvis man ikke er vant til at arbejde med de forskellige laktyper og olier, da de forskellige behandlingstyper giver forskelligt udtryk, tone, slidstyrke og vedligeholdelse. Du kan derfor ende op med et gulv der slet ikke er blevet pænt og som har kostet mange tusinde kroner. Så vil du være sikret et ordentligt resultat fra starten, anbefaler vi at du anvender en professionel.

Kvalitet til en fair pris

Mange gulvfirmaer tilbyder billige priser, men dette afspejles som ofte i kvaliteten af det udførte arbejde. Hos Lykkebo er vores førsteprioritet kvalitet og godt håndværk til en fair pris. Derfor er vi hverken de dyreste eller billigste på markedet. Ser man på den tid vi bruger, og den gode kvalitet vi leverer, er vores priser blandt de bedste på Frederiksberg.

Som udgangspunkt tilbyder Lykkebo gulvbehandlinger med følgende prissætning:

Vores pris på almindelige gulvafslibning med tre lakeringer med kvalitetsvandlak for et gulv på op til 20 m2 starter fra 3500 Kr. inkl. Moms.

Er dit gulv større end 20 m2, udregner vi prisen ud fra antal m2. Her får du en pris på 170 Kr. inkl moms pr. m2.

Er gulvet fyldt med søm eller er det meget ujævnt, vil det for os kræve noget mere arbejde og derved også længere tid. Din ønskede efterbehandling kan også få indflydelse på prisen, da olie og lak eksempelvis er dyrere end lud. Disse forhold derved være med til at få en betydning for prisen på gulvbehandlingen. Vi udformer et uforpligtende tilbud til dig, som helt specifikt beskriver opgaverne, som vi skal udføre, de produkter vi skal anvende, samt den endelige pris for hele gulvarbejdet.

Vi kan også hjælpe med dig gulvprojekt

Du skal blot kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med at opfylde dine ønsker til dig nye gulv. Du kan også udfylde kontaktformularen her, så ringer vi dig op og hjælper dig til at finde den rette løsning til netop dit gulv.

Facebook Bedømmelse
4.9