Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Hellerup. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Hellerup – Vi hjælper dig med dit gulvprojekt

Er dine gulve trætte og slidte at se på, så kan det være tid til at få dem slebet og behandlet. Her står Lykkebo klar til at hjælpe dig. Vi har faglige gulvmænd med stor ekspertise indenfor gulvbehandling. Vi finder den rette behandling til dit gulv og giver dig et godt håndværksmæssigt resultat.

Når det kommer til gulve, kan det som privatperson være svært at vide hvad der er er den rette løsning for ens gulve. Her kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Har du spørgsmål eller søger vejledning er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32. Os hos Lykkebo tilbyder også et uforpligtende og gratis tilbud, med skriftligt svar indenfor 48 timer. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular her.  Vi dækker hele Hellerup, og står klar til at hjælpe dig med dit gulvprojekt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvafslibning

Der er stor forskel i gulvtype, og hvorvidt det kan tåle at blive slebet. Derfor er det vigtigt for os, at undersøge og vurdere hver enkelt kundes gulv, for at sikre at det får den korrekte behandling.

Laminatgulve ligner ved første øjekast træ, men de består i virkeligheden af mange lag papir, med en overflade af plast. Derfor er det ikke muligt at slibe på denne type gulv. Har du derfor laminatgulve, kan vi desværre ikke hjælpe dig.

Lamelparket består af flere lag, som kan bestå af spånplader eller krydsfiner, med en overflade af massivt træ. Ved denne type gulve er det overfladens tykkelse der afgør hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet. Som en tommelfingerregel tåler de fleste lamelgulve at blive slebet to gange, men har man et lamelgulv af en billigere type, er det ikke unormalt at slidlaget er meget tyndt og derfor kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Nogle lamelgulve har dog et højt slidlag og kan derfor tåle slibninger op til 6 gange.

Massivt plankegulv er som ordet siger, et gulv der er bestående af massive planker. Derfor kan en gulv af denne type tåle at blive slebet et utal af gange.

Har du lamelparket eller massivt plankegulv, undersøger vi hos Lykkebo altid dit gulv, for at vurdere behandlingsmulighederne. Selvom det er gulve der kan tåe at blive slebet, kan der være uforudsete udfordringer med gulvet, som gør at vi ikke kan slibe det. Det kan også være at gulvet allerede har nået sit maks antal slibninger.

Lykkebo tilbyder forskellige behandlingstyper

Når dit gulv er blevet slebet, skal det have en form for behandling, og her kan vi tilbyde forskellige typer. Det man dog skal være opmærksom på når man skal vælge behandlingstype er hvor slidstærkt et gulv man ønsker og hvor meget vedligehold der er ved det.

Lakering

Vælger man at få sit gulv lakeret, får man et yderst slidstærkt gulv, som kræver minimal vedligeholdelse. Med lak, ligger det sig som en hinde oven på gulvet, og væske vil derfor ikke kunne trænge ned i gulvet og efterlade mærker. Vi tilbyder to former for lakering, vores standard lakering, som er en vandbaseret lak, som vi udlægger tre gange på gulvet. Ønsker man i stedet en højere slidstyrke, kan vi anbefale vores 2-komponentlak. Den er en anelse dyrere end vores standardlakering, men giver derimod også en bedre slidstyrke.

Oliebehandling

Vi kan også tilbyde at oliebehandle dine gulve. Her vil du få et gulv, som fremstår med en masse glød, fremhævede åre og en masse spil i træet. Det der dog er vigtigt at gøre opmærksom på hvis man ønsker at oliebehandle sine gulve, er at det kræver en del mere vedligeholdelse end ved lakering. I takt med at gulvet bliver slidt, vil det kræve genoliering. Vælger man en oliebehandling, skal man også vide at det vil være en del dyrere end ved lakering. Det skyldes blandt andet at oliebehandling af trægulve, kræver at gulvet slibes ekstra fint, for at undgå slibespor i trægulvet. Olien kan nemlig ikke rette overfladen op, på samme måde som det er tilfældet med lak.

Ludbehandling

Vil du hellere have et gulv som fremstår råt og naturligt, skal du vælge at få dit gulv ludbehandlet. Ludbehandlingen går ind og stopper gulvets naturlige gulningsprocess, samtidig med at det beskytter gulvet. Gulvet vaskes over gentagende gange med en sæbeblanding, som går ned og mætter gulvene med sæbevand, som derved ligger en beskyttende hinde, som gør rengøringen af gulvene dejlig nem.

Vi udfører godt håndværk

For at få det flot gulv, kræver det både tid, den rette behandling og et godt håndværk. Hos Lykkebo har vi altid godt håndværk i centrum og sætter en ære i at udføre et perfekt resultat hver gang. Vi mener at “hastværk er lastværk” og afsætter derfor altid god tid til hver enkelt opgave. Vi sliber altid dit gulv 2-3 gange afhængigt af type og tilstand, er gulvet skævt retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning. Tager du disse ting i betragtning, så er Lykkebo en af de bedste gulvmænd i Hellerup.

Prisoverslag fra Lykkebo:

En almindelig gulvafslibning med 3 x standard vandlak, starter fra ca. 3500,- kroner inkl. moms for gulve op til 20 m2.

På større gulvflader udregnes prisen ud fra antal m2. Her starter vores priser på ca. 170,- DKK inkl. moms pr. M2.

Priserne kan dog variere lidt, i forhold til hvis du har et gulv som er meget ujævnt eller fyldt med søm. Her vil vi skulle bruge til ekstra til at udføre jobbet. Behandlingstypen som du vælger, vil også spille en rolle for prisen.

Vi bruger kun de bedste produkter

Hos Lykkebo har vi i vores arbejde med trægulve som er levende materiale, valgt kun at arbejde med de bedste produkter. Alle vores produkter er miljøvenlige, som udover at sikre dine trægulve den bedste behandling også sikre dig et godt indeklima i hjemmet. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder alle internationale miljøkrav.

Vi er et gulvfirma du kan stole på

Vælger du gulvfirmaet Lykkebo til dit næste gulvprojekt, er du sikret en god service fra start til slut. Vi aftaler i fællesskab hvad der skal ske med dit gulv og sikrer derved at du får det resultat som du altid har drømt om. Så bor du i det eftertragtede og eksklusive Hellerup, skal du da ikke være nødsaget til at gå på kompromis med udseendet af dine gulve. Ring og få en uforpligtende snak med os om dit næste gulvprojekt på telefon 81 81 38 32 eller få et uforpligtende og gratis tilbud ved at udfylde vores tilbudsformular her. Vi dækker hele Hellerup.

Facebook Bedømmelse
4.9