Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Hellerup. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Hellerup – Vi løser dit gulvprojekt

Er dine trægulve trætte og slidte at se på, så kan det være tid til at få dem slebet og behandlet. Her står Lykkebo klar til at hjælpe dig med en gulvafslibning i Hellerup. Vi har gulvmænd med stor ekspertise indenfor gulvbehandling. Vi foretager en professionel slibning af dine gulve og sørger for den rette behandling til dit gulv, og giver dig et godt håndværksmæssigt resultat.

Når det kommer til gulve, kan det som privatperson være svært at vide, hvad der er er den rette løsning for ens gulve. Her kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Har du spørgsmål eller søger vejledning er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32. Hos Lykkebo tilbyder vi et uforpligtende og gratis tilbud, med skriftligt svar indenfor 24 timer. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular her.  Vi dækker hele Hellerup, og står klar til at hjælpe dig med dit gulvprojekt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Professionel gulvafslibning

Der er stor forskel i gulvtype, og hvorvidt det kan tåle at blive slebet. Derfor er det vigtigt for os at undersøge og vurdere hver enkelt kundes gulv, for at sikre at det får den korrekte behandling.

Laminatgulve ligner ved første øjekast træ, men de består i virkeligheden af mange lag papir med en overflade af plast. Derfor er det ikke muligt at slibe på denne type gulv. Har du derfor laminatgulve, kan vi desværre ikke hjælpe dig.

Lamelparket består af flere lag, som kan bestå af spånplader eller krydsfiner med en overflade af massivt træ. Ved denne type gulve er det overfladens tykkelse der afgør, hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet. Som en tommelfingerregel tåler de fleste lamelgulve at blive slebet to gange, men har man et lamelgulv af en billigere type, er det ikke unormalt, at slidlaget er meget tyndt og derfor kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Nogle lamelgulve har dog et højt slidlag og kan derfor tåle slibninger op til seks gange.

Massivt plankegulv er som ordet siger et gulv, der er bestående af massive planker. Derfor kan et gulv af denne type tåle at blive slebet et utal af gange.

slibning af traegulv

Har du lamelparket eller massivt plankegulv, undersøger vi hos Lykkebo altid dit gulv for at vurdere behandlingsmulighederne. Selvom det er gulve, der kan tåle at blive slebet, kan der være uforudsete udfordringer med gulvet, som gør, at vi ikke kan slibe det. Det kan også være, at gulvet allerede har nået sit maksimale antal slibninger.

Lykkebo tilbyder forskellige behandlingstyper

Når dit gulv er blevet slebet, skal det have en form for behandling, og her kan vi tilbyde forskellige typer. Det man dog skal være opmærksom på, når man skal vælge behandlingstype, er hvor slidstærkt et gulv man ønsker og hvor meget vedligehold, der er ved det.

Lakering

Vælger man at få sit gulv lakeret, får man et yderst slidstærkt gulv, som kræver minimal vedligeholdelse. Ved en behandling med lak lægger der sig en hinde oven på gulvet, og væske vil derfor ikke kunne trænge ned i gulvet og efterlade mærker. Vi tilbyder to former for lakering: vores standard lakering, som er en vandbaseret lak, som vi udlægger tre gange på gulvet, og en 2-komponentlak, som er et godt valg, hvis du ønsker en højere slidstyrke. Den er en anelse dyrere end vores standardlakering, men giver derimod også en bedre slidstyrke.

gulvlakering hellerup

Oliebehandling

Vi kan også tilbyde at oliebehandle dine gulve. Her vil du få et gulv, som fremstår med en masse glød, fremhævede åre og en masse spil i træet. Det der dog er vigtigt at gøre opmærksom på, hvis man ønsker at få oliebehandlet sine gulve, er at det kræver en del mere vedligeholdelse end ved lakering. I takt med at gulvet bliver slidt, vil det kræve genoliering. Vælger man en oliebehandling, skal man også vide, at det vil være en del dyrere end ved lakering. Det skyldes blandt andet, at oliebehandling af trægulve, kræver at gulvet slibes ekstra fint, for at undgå slibespor i trægulvet. Olien kan nemlig ikke rette overfladen op på samme måde som det er tilfældet med lak.

Ludbehandling

Vil du hellere have et gulv, som fremstår råt og naturligt, skal du vælge at få dit gulv ludbehandlet. Ludbehandlingen går ind og stopper gulvets naturlige gulningsproces, samtidig med at det beskytter gulvet. Gulvet vaskes over gentagende gange med en sæbeblanding, som går ned og mætter gulvene med sæbevand, som derved ligger en beskyttende hinde, som gør rengøringen af gulvene dejlig nem.

Vi udfører godt håndværk

For at få et flot gulv, kræver det både tid, den rette behandling og et godt håndværk. Hos Lykkebo gulvfirma har vi altid godt håndværk i centrum og sætter en ære i at udføre et perfekt resultat hver gang. Vi mener, at “hastværk er lastværk” og afsætter derfor altid god tid til hver enkelt opgave. Vi sliber altid dit gulv 2-3 gange, afhængigt af type og tilstand, og er gulvet skævt retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning. Tager du disse ting i betragtning, så er Lykkebo en af de bedste gulvfirmaer i Hellerup.

gulvmand hellerup

Priserne kan variere lidt i forhold til, hvis du har et gulv som er meget ujævnt eller fyldt med søm. Her vil vi skulle bruge ekstra tid til at udføre jobbet. Behandlingstypen vil også spille en rolle for prisen.

Vi bruger kun de bedste produkter

Hos Lykkebo har vi i vores arbejde med trægulve, som er levende materiale, valgt kun at arbejde med de bedste produkter. Alle vores produkter er miljøvenlige, som – udover at sikre dine trægulve den bedste behandling – også sikre dig et godt indeklima i hjemmet. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder alle internationale miljøkrav.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi er et gulvfirma, du kan stole på

Vælger du Gulvfirmaet Lykkebo til dit næste gulvprojekt i Hellerup, er du sikret en god service fra start til slut. Vi aftaler i fællesskab, hvad der skal ske med dit gulv, og sikrer derved, at du får det resultat, som du altid har drømt om. Så bor du i det eftertragtede og eksklusive Hellerup, skal du da ikke være nødsaget til at gå på kompromis med udseendet af dine gulve. Ring og få en uforpligtende snak med os om dit næste gulvprojekt på telefon 81 81 38 32 eller få et uforpligtende og gratis tilbud ved at udfylde vores tilbudsformular her.

gulvfirma hellerup