Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Albertslund. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Albertslund – Vi giver nyt liv til dine gulve

Bor du i Albertslund og trænger dine gulve til nyt liv? Så kontakt gulvfirmaet Lykkebo allerede i dag. Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor gulvafslibning og behandling og sikrer dig et flot resultat. Vi dækker hele Albertslund og går ind for at levere kvalitetsarbejde til en fair pris.

Hos Lykkebo tilbyder vi dig som kunde et gratis og uforpligtende tilbud, med skriftligt svar indenfor 48 timer. Du skal blot udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Om du ved præcis hvilken behandling dine gulve skal have, eller du blot søger råd og vejledning, står vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den bedste vejledning til hvordan vi kan slibe og behandle dine gulve.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Din gulvtype bestemmer om dit gulv kan tåle afslibning

Der findes forskellige gulvtyper, hvoraf ikke alle kan tåle at blive slebet. Det er derfor vigtigt for os inden vi påbegynder arbejdet, at vide præcis hvilken gulvtype du har i dit hjem.

slibning af doertrin gulvfirma albertslund

Laminatgulve ligner som udgangspunkt trægulve, men er i virkeligheden bestående af flere lag papir, med et overlag af plast. Begynder man at slibe på denne type gulv, vil man ødelægge gulvet og så skal der lægges et nyt.

Lamelparket er som laminatgulve også opbygget af flere lag, som her består af spånplader eller krydsfiner med et overlag bestående af massivt træ. Her vil det afgørende for om gulvet kan tåle at blive slebet være hvor tykt slidlaget er, altså det øverste lag. Som regel kan et lamelparket gulv tåle at blive slebet to gange, men der findes også billigere typer af lamelparket gulve, med et tyndere slidlag, som kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Er man heldig at have et lamelparket gulv med et højt slidlag, vil det kunne klare at blive slebet op til 6 gange.

Massivt plankegulv kan som udgangspunkt tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange.

Uanset om du har massivt plankegulv eller lamelparket, undersøger vi altid gulvet inden vi påbegynder arbejdet. På den måde er vi, og dig som kunde sikret at gulvet får den korrekte behandling.

Forskellige efterbehandlingsmuligheder til dit gulv

Hos Lykkebo tilbyder vi forskellige typer af efterbehandling til dine nyslebede gulve. Det der er vigtigt at overveje ved valget af efterbehandling, er hvor slidstærkt man ønsker sit gulv og hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelsen af det.

Lakering

Vælger du at få lakeret dine gulve, vil du få et gulv som både er slidstærkt og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ind og lægger sig, som en beskyttende hinde på gulvet, som gør at væskenedtrængning i træet bliver minimeret, hvis man skulle spilde. Som standardlakering udlægger vi hos Lykkebo tre lag vandbaseret lak. Ønsker du et gulv med en højere slidstyrke, kan vi tilbyde en behandling med vores 2-komponentlak. Den er sammenlignet med vores standardlak en anelse dyrere, men du sikres også et gulv, som er mere modstandsdygtigt.

Oliebehandling

Oliebehandling er med til at give trægulvet en flot glød, fremhævede åre og en masse spil. Hos Lykkebo kan vi tilbyde forskellige indfarvningsolier til dit trægulv, som er med til at give dit gulv en lysere eller mørkere farve end den oprindelige. Vælger man denne efterbehandling, er det vigtigt at man er bevidst om at oliebehandling ikke giver den samme slidstyrke som lakering. Samtidig skal man også være bevidst om at oliebehandlede trægulve, vil kræve lidt ekstra vedligeholdelse i form af genoliering.

Ludbehandling

Skal gulvet have et mere naturligt og råt udseende, skal man vælge at ludbehandle det. Ludbehandling består i at man behandler gulvene med en sæbeblanding, der som oftest indeholder hvidpigmentering. Sæbeblandingen vil medvirke til at gulvets naturlige gulningsprocess stoppes, samtidig med at slidt og snavs forhindres i at trænge ned i gulvet. Det kræver en del vedligeholdelse at have ludbehandlede gulve. Man skal vaske gulvene i sæbespåner og sikre at gulvet et mættet med sæbevand, for på den måde at undgå at skidt og snavs trænger ned.

traegulvs lakering og gulvafslibning albertslund

Hvad koster det at få en fagmand til at ordne ens gulve?

Priserne på en gulvafslibning og behandling i Albertslund er meget varierende. Nogle gulvfirmaet tilbyder billige priser, hvilket som oftest afspejler sig i kvaliteten af det udførte arbejde. Hos Lykkebo prioritere vi kvalitet og godt håndværk til en fair pris. Vi går efter at give dig som kunde det bedste resultat, og det kan også ses på den ekstra tid vi bruger på at udføre vores arbejde til perfektion.

professionel gulvmand

Er gulvet ujævnt og skal rettes af, eller er det fyldt med søm, vil det kræve noget ekstra tid for os at udføre arbejdet, hvilket også vil påvirke prisen. Behandlingstypen, som du vælger vil også f en indflydelse på prisen. Eksempelvis er oliebehandling som oftest en anelse dyrere end lakering, hvilket blandt andet skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor, da olie ikke kan rette overfladen op, på sammen måde som lak.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Lykkebo står klar til at slibe og behandle dit gulv

Skal dit gulv i din bolig i Albertslund slibes og behandles, så vil Lykkebo meget gerne hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du ved hvilken behandling dit gulv kræver, eller du søger råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig.

gulvfirma albertslund