Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Skovlunde. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Professionel gulvbehandling i Skovlunde

Få fornyet dit gulv i Skovlunde med gulvmænd, som ved hvad de laver. Her Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi mange års erfaring med gulvafslibning og gulvbehandling i hele Storkøbenhavn. Så hvis dit gulv ser trist ud og kunne have godt af en fornyelse, står vi klar til at rådgive og hjælpe dig i mål med dit drømmegulv. Undgå ubehagelige overraskelser ved at få et komplet og uforpligtende tilbud af et professionelt gulvfirma.

Få gulvafslibning i Skovlunde med efterbehandling

Gulvfirmaet Lykkebo består af et erfarent hold gulvmænd med fokus på service og kvalitet, så dit gulv er i gode hænder. Vi tilbyder både gulvlakering, oliebehandling, ludbehandling, gulvlægning og gulvafslibning i Skovlunde og resten af Storkøbenhavn.

Så hvis du går og leder efter en virksomhed, som kan hjælpe dit gulv med en kærlig hånd, er du kommet til rette sted. Vi hjælper dig fra start til slut med vejledning og rådgivning og lytter altid til dine ønsker og behov for hvordan gulvet skal se ud.

Vi sidder klar på 81 81 38 32 men du kan også fange os via vores kontaktformular, så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad en professionel gulvafslibning og gulvbehandling vil koste dig.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Find frem til den rigtige gulvbehandling med os

Måske du går med et ønske om at forny dit gulv, men du er i tvivl om den rette behandling. Når du vælger Gulvfirmaet Lykkebo hjælper vi dig med at finde den helt rigtige gulvbehandling baseret på din gulvtype og dine ønsker til udseende og slidstyrke.

Nogle former for gulve kan faktisk ikke tåle en gulvafslibning, selvom de syner af træ. Her kan nævnes laminatgulve, som er opbygget af mange papirlag med et lag af plastik øverst. Selvom laminatgulve ved første øjekast kan ligne trægulv, kan denne gulvtype på grund af sin opbygning desværre ikke holde til en gulvafslibning og må skiftes hvis det skal fornyes.

Hvis dit hjem derimod har massivt trægulv eller laminatparketgulve er der gode udsigter til at vente med at udskifte gulvet og blot nøjes med den billigere gulvafslibning hos os. Alt efter træplankernes tykkelse kan laminatparketgulve typisk tåle mellem to og seks gulvafslibninger i deres levetid. Er du en af de heldige ejere af et massivt trægulv, kan dit gulv til gengæld tåle et utal af gulvafslibninger i dets levetid.

Vi starter altid vores proces med en samtale, hvor vi i samarbejde finder frem til din gulvtype og behandlingsform. Når vi er blevet enige om en aftale, påbegynder vi gulvafslibningen. Det kan for eksempel bestå af at rette skævt gulv med groft sandpapir efterfulgt af en behandling med et tyndere sandpapir. På den måde sikrer vi et skarpt og pænt resultat.

slibning af doertrin gulvfirma albertslund

Hvis du har brug for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og dit gulv er du altid velkommen til at ringe til os på 81 81 38 32 eller skrive til os på kontaktformularen.

Forskellige efterbehandlinger til dine gulve

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo kan du vælge mellem flere forskellige former for efterbehandlinger til dit nyslebne gulv. Gulvbehandlingen har en stor effekt for både æstetisk udseende og slidstyrke på dit gulv. Læs mere om de tre forskellige former for gulvbehandlinger og hvad de kan gøre for dit gulv.

Gulvlakering er blandt vores kunder den mest eftertragtede gulvbehandling. En lakbehandling sikrer nemlig gulvet mod slitage i mange år uden at stille særligt store krav til vedligeholdelse og rengøring. Lakken giver nemlig gulvet en beskyttende hinde, som kan forhindre spildte sager i at sidde fast i gulvet og modarbejde pletter. Derudover giver det gulvet et særdeles flot finish at give det en lakering.

Når du får lavet en gulvlakering hos Gulvfirmaet Lykkebo får dit gulv en luksusbehandling. Vi lægger altid vores standard vandbaseret lak i tre lag, så gulvet er godt beskyttet. Hvis du leder efter en løsning til et ekstra slidstærkt gulv kan vi anbefale vores to-komponents behandling, hvor gulvet til en lidt højere pris får et ekstra skjold mod skidt og mærker.

Vi har altid mange forskellige typer lak på lager, som du frit kan vælge mellem. Ved starten af gulvbehandlingen bliver du selvfølgelig taget med ind over processen, så du kan hjælpe os med at give dit gulv det helt rigtige udseende.

traegulvs lakering og gulvafslibning albertslund

Oliebehandling er en behandling, der kan give dit gulv en helt anden form for glød. Ved at behandle dit gulv med olie, gives det en mat glød, som nogle af vores kunder foretrækker. Når du får oliebehandlet dit gulv hos os, kan du vælge mellem mange indfarvningsolier som kan gøre gulvet henholdsvis lysere eller mørkere, eller endda en olie, som giver dit trægulv et drivtømmer udseende.

Der er dog et par ting, som man bør være opmærksom på, før man vælger oliebehandling. Denne gulvbehandling bidrager nemlig ikke med samme niveau af slidstyrke, som en gulvlakering gør. Derudover kræver oliebehandling mere vedligeholdelse og rengøring over årene, end et lakeret gulv gør. En oliebehandling ligger normalt også på et højere prisleje end de andre gulvbehandlinger, fordi gulvet skal slibes yderligere, for at oliebehandlingen kan opnå det ønskede resultat.

Ludbehandling er den tredje og sidste form for gulvbehandling, vi tilbyder her hos Gulvfirmaet Lykkebo. Ved en ludbehandling bliver gulvet mere råt og naturligt at se på, end ved de to andre gulvbehandlinger. Det er også den billigste form for gulvbehandling, vi tilbyder.

Et ludbehandlet gulv er måske billigere, men stiller også nogle krav til vedligeholdelse og har ikke lige så høj slidstyrke som ved en lakbehandling. Inden dit ludbehandlede gulv tages i brug anbefaler vi stærkt at man vasker gulvet med en kraftig sæbespåner blanding 10-15 gange. Det lyder måske af meget, men det er med til at bygge en resistens og styrke i gulvet, som du vil være glad for i mange år.

Er du i tvivl om hvilken gulvbehandling, der er den rigtige for dig? Vi sidder klar til at besvare alle spørgsmål du måtte have på 81 81 38 32, eller hvis du foretrækker at skrive, har vi også en kontaktformular, hvor du kan stille dit spørgsmål.

Kvalitet og service på gulvafslibning i Skovlunde

Hvis du vælger at bruge Gulvfirmaet Lykkebo som din gulvmand er du sikret et godt stykke håndværk og en virksomhed som har høj kvalitet og service for øje. Vi inddrager dig gennem hele processen, så du ender med et gulv med præcis det udseende og vedligeholdelse, du foretrækker. Du kan vide dig sikker på at vi har styr på krav og tilladelser og andet, så du ikke skal bekymre dig. Alt sammen til en pris, som vi aftaler på forhånd.

Vi sidder klar når du ringer på 81 81 38 32 til at besvare dine spørgsmål. Hvis du er nysgerrig på prislejet er du også velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage med et komplet og gratis tilbud. Så tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har tvivl eller spørgsmål om den rigtige behandling for dit gulv.

professionel gulvmand

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←