Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Nørrebro. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Nørrebro – Kvalitetshåndværk er vores mærkesag

Bor du på Nørrebro og er din gulve efterhånden trætte og kedelige at se på. Så står Lykkebo klar til at give dine gulve nyt liv. Vi har mange års erfaring inden for gulvafslibning og tilbyder dig kvalitetshåndværk til en fair pris.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Uanset om du ved præcis hvad der skal ske med dine gulve eller ej, står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder et uforpligtende og gratis tilbud, på dit gulvprojekt. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular her så vender vi tilbage med et skriftligt tilbud indenfor 48 timer. Du er også altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller søger vejledning til hvordan vi kan behandle dit gulv. Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32 til at hjælpe dig.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Kan alle gulve tåle at blive slebet?

Der er stor forskel på gulvtyper og hvad de kan tåle. De mest udbredte gulvtyper er: laminat, lamelparket og massivt træ.

Laminatgulve er ud af disse tre gulvtyper, den eneste som vi overordnet ikke kan hjælpe dig med. Selvom gulvet ligner at det er træ, så er det belagt med en plastoverflade, som gør at det vil blive ødelagt hvis man begynder at slibe og behandle på det.

Har du derimod lamelparket eller massivt trægulv, kan vi med garanti hjælpe dig.

Massivt trægulv kan som udgangspunkt slibes og behandles et utal af gange. Vi undersøger dog altid gulvet inden vi påbegynder arbejdet, da der kan være andre udfordringer med gulvet, eller at det allerede har fået udført maksimalt antal afslibninger.

gulvslibning noerrebro

Har du lamelparket gulv består det øverste lag af massivt træ, som betyder at det oftest vil kunne tåle at blive slebet. Det afgørende er dog hvor tykt dette øverste lag er. Typisk vil et lamelparket gulv kunne tåle at blive slebet et par gange, men er det øverste lag meget tyndt kan det kun tåle at blive slebet en enkelt gang. Er man rigtig heldig har man et lamel gulv som har et højt slidlag, og kan derved tåle at blive slebet op til 6 gange.

Er du i tvivl om hvilken gulvtype du har og om det er tykt nok til at blive slebet, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi kan tilbyde følgende behandlinger

Vi har overordnet 3 behandlingstyper vi tilbyder vores kunder: Olie, lak eller ludbehandling. Noget af det man skal overveje når man vælger hvilken behandlingstype man ønsker for sit gulv er blandt andet hvor slidstærkt man ønsker det skal være og hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse.

Slidstærke gulve med lakering

Lakering er den mest slidstærke behandlingstype vi kan tilbyde. Samtidig er den også særdeles rengøringsvenlig. Spilder du væske, vil den som udgangspunkt lægge sig oven på lakken og derved ikke trænge ned i trægulvet og efterlade grimme mærker. Ønsker du et anderledes look til dit gulv, har vi også et stort udvalg af speciel lak.

lakering af gulve paa noerrebro

Vi slutter altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag ved lakering, som er med til at sikre den gode slidstyrke. Samtidig er det også med til at gøre det muligt at give gulvet netpolering og et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå lette overfladeridser.

Gulve med flot glød med oliebehandling

Vælger man at oliebehandle sine gulve, skal man være opmærksom på at der vil være en del vedligeholdelse i form af genoliering, i takt med at gulvet slides. Samtidig vil gulvet ikke være helt så slidstærkt som ved lakering. Oliebehandling af trægulve er dog med til at give gulvet en super flot glød, samtidig med at det fremhæver træets åre og bedrager med en masse spil i gulvet. Det er hos Lykkebo også muligt at vælge forskellige indfarvningsolier, så gulvet kan blive enten lysere eller mørkere, alt efter hvad man ønsker.

Naturlige og rå gulve med ludbehandling

Ønsker man hellere et mere råt og naturligt look til sine gulve kan man med fordele vælge at ludbehandle dem. Ludbehandling består i at man sæbebehandler gulvene med en sæbeblanding, der som oftest vil indeholde hvidpigmentering. Ved at mætte gulvet med denne sæbebehandling går man ind og stopper gulvets naturlige gulningsprocces, samtidig med at gulvet beskyttes. Gulvet vedligeholdes med gulvvask med sæbespåner, så man sørger for at holde gulvet mættet med sæbevand.

Hvad koster det at få ordnet sit gulv?

Priserne på gulvafslibning på Nørrebro er meget varierende fra gulvmand til gulvmand. Lykkebo er hverken den dyreste eller den billigste når det kommer til gulvafslibning. Det skyldes at vi går efter at give dig det bedste resultat, hvilket også afspejler sig i den tid vi skal bruge på at udføre arbejdet.

gulvmand paa noerrebro

Er dit gulv meget ujævnt eller fyldt med søm, kan det kræve lidt ekstra tid for os at udføre arbejdet og dermed vil det også være med til at påvirke prisen. Afhængigt af den behandlingstype som du vælger, vil den også få en indflydelse på prisen. Vælger du eksempelvis vores ekstra slidstærke 2-komponent lak, vil prisen være en anelse højere end ved vores almindelige lakering. Det samme gør sig gældende hvis du vælger oliebehandling. Prisen på en oliebehandling vil som oftest være dyrere end en lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor, da olien ikke kan rette overfladen op på samme måde som lak.

Vi udformer naturligvis et uforpligtende tilbud til dig, så du helt konkret kan se hvad den samlede gulvafslibning og efterbehandling vil komme til at koste dig. På den måde er du også sikret mod uforudsete udgifter i denne forbindelse. Klik her for at få et uforpligtende tilbud fra os. Vi dækker hele indre Nørrebro fra Peblingesøen mod indre by til Jagtvej mod ydre Nørrebro.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi anvender kvalitetsprodukter som er miljøvenlige

Hos Lykkebo har valgt kun at have kvalitetsprodukter som er miljøvenlige, da man i arbejdet med trægulve har med levende materiale at gøre, og det derfor er vigtigt for os at de bliver behandlet med de bedste produkter. Samtidig er vores miljøvenlige produkter også med til at beskytte hjemmet og sikre et godt indeklima. Derfor anvender vi her hos Lykkebo udelukkende miljøvenlige olier og lakker, som overholder alle internationale miljøkrav. Vi anvender blandt andet produkter fra Bona som er en pioner indenfor udviklingen af vandbaserede kvalitets lak.

Vi glæder os til at høre om dit gulvprojekt på Nørrebro!

gulvfirma paa noerrebro