Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Rødovre. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Rødovre – Få flotte nye gulve

Har du gulve, som er slidte og kedelige at se på? Så er det måske på tide at få foretaget en gulvafslibning med efterfølgende behandling. Gulvfirmaet Lykkebo står klar til at hjælpe dig med gulvafslibning i Rødovre og giver dine gulve et nyt og flot udseende. Vi har stor ekspertise og flere års erfaring indenfor gulvbehandling.

Har man ikke selv det store kendskab til gulve og behandlingsmuligheder, kan det være svært at vide hvilken løsning, der er den helt rigtige til ens gulv. Her er vi hos Lykkebo klar til at hjælpe dig med en gulvafhøvling i Rødovre, så dit gulv får den helt rigtige behandling, og så du får et trægulv, som syner som helt nyt. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så kan vi enten ringe dig op, eller sende et skriftligt tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvor i Rødovre du bor.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Afslibning af gulve

Der findes forskellige gulvtyper, som hver især kræver forskellig afslibning. Det er vigtigt for os at undersøge og vurdere hver enkelt kundes gulv, for at sikre at det kan tåle at blive slebet, og ikke allerede har opnået maks antal afslibninger.

Laminatgulve er en vedligeholdelsesfri og meget almindelig gulvtype i det danske hjem. Desværre kan vi ikke tilbyde nogen former for behandling, hvis du har denne gulvtype. Laminatgulvet ligner ved første øjekast trægulv, men består af flere lag papir med en overflade af plast. På grund af denne opbygning, vil det ødelægge gulvet, hvis man begynder at slibe og behandle det.

gulvfirma roedovre

Lamelparket er på samme som laminatgulve opbygget af flere lag. Forskellen er dog, at lamelparket er opbygget af spånplader eller krydsfiner, og består af en massiv overflade af træ. Her er det gulvets overflade, som er det afgørende for, hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet. Man siger, at et lamelparketgulv som udgangspunkt kan tåle at blive slebet to gange, men har man en billigere variant af lamelparket, er det ikke unormalt, at slidlaget er meget tyndt og derfor kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Er man heldig, kan man også finde lamelparket, som har et meget højt slidlag, hvilket betyder at det kan tåle at blive slebet op til hele seks gange.

Massivt trægulv er den mest hårdføre af de tre gulvtyper. Det består af massive planker af træ hele vejen igennem, og kan derfor tåle at blive slebet et utal af gange.

Har du lamelparket eller massivt trægulv, undersøger vi inden påbegyndt arbejde gulvet for at vurdere behandlingsmulighederne. Selvom gulvet som udgangspunkt kan tåle at blive slebet, kan der være uforudsete udfordringer, som gør, at vi desværre ikke kan slibe det. Gulvet kan også allerede have opnået sine maksimale antal afslibninger.

Behandling af det nyafslebne gulv

Når gulvet er blevet slebet, skal det have behandling for at undgå, at det bliver plettet og grimt af væske, snavs og slid. Ved at give gulvet en overfladebehandling, beskyttes trægulvet mod dette, og det bliver samtidig også nemmere for dig at holde rent. Lykkebo kan tilbyde forskellige behandlingsformer, som kan give gulvet forskelligt udseende til slut.

Når der skal vælges behandling til gulvet, er det vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt man ønsker gulvet skal være, og hvor meget tid man ønsker at skulle bruge på vedligeholdelse.

Lakering

Vælger man at få sit gulv lakeret, får man et yderst slidstærkt gulv, som kræver minimal vedligeholdelse. Lak lægger sig som en hinde ovenpå gulvet, og væske vil derfor ikke kunne trænge ned i gulvet og efterlade mærker. Vi tilbyder to former for lakering, vores standard lakering, som er en vandbaseret lak, som vi udlægger tre gange på gulvet. Ønsker man i stedet en højere slidstyrke, kan vi anbefale vores 2-komponentlak. Den er en anelse dyrere end vores standardlakering, men giver derimod også en bedre slidstyrke.

lakering og gulvafhoevling i roedovre

Oliebehandling

Vi kan også tilbyde at oliebehandle dine gulve. Her vil du få et gulv, som fremstår med en masse glød, fremhævede åre og en masse spil i træet. Det der dog er vigtigt at gøre opmærksom på, hvis man ønsker at oliebehandle sine gulve, er at det kræver en del mere vedligeholdelse end ved lakering. I takt med at gulvet bliver slidt, vil det kræve genoliering. Vælger man en oliebehandling, skal man også vide, at det vil være en del dyrere end ved lakering. Det skyldes blandt andet, at oliebehandling af trægulve kræver, at gulvet slibes ekstra fint for at undgå slibespor i trægulvet. Olien kan nemlig ikke rette overfladen op på samme måde som det er tilfældet med lak.

Ludbehandling

Vil du hellere have et gulv som fremstår råt og naturligt, skal du vælge at få dit gulv ludbehandlet. Ludbehandlingen går ind og stopper gulvets naturlige gulningsproces, samtidig med at det beskytter gulvet. Gulvet vaskes over gentagende gange med en sæbeblanding, som går ned og mætter gulvene med sæbevand, som derved lægger en beskyttende hinde, som gør rengøringen af gulvene dejlig nem.

Få udført godt håndværk af gulvfirma i Rødovre

For at få det flotte gulv, kræver det både tid, den rette behandling og et godt håndværk. Hos Lykkebo har vi altid godt håndværk i centrum og sætter en ære i at udføre et perfekt resultat, hver gang. Vi mener at “hastværk er lastværk” og afsætter derfor altid god tid til hver enkelt opgave. Vi sliber altid dit gulv 2-3 gange, afhængigt af type og tilstand, er gulvet skævt retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning. Tager du disse ting i betragtning, så er Lykkebos gulvfirma Rødovre en af de bedste gulvmænd til prisen.

gulvmand roedovre

Vælger du os som din personlige gulvmand i Rødovre er du som privatkunde dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. På den måde er vi med til at sikre, at vores kunder får udført korrekt arbejde, uden fejl og mangler på det håndværksmæssige.

Vi er rigtig glade for vores kunder og samtidig rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer på TrustPilot. Vi gør meget for at opretholde vores kunders tilfredshed, og yder derfor altid en god service over for alle vores kunder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi står klar til at hjælpe dig med gulvafhøvling Rødovre

Uanset om vi skal hjælpe dig med at give dine gulve et nyt udseende eller dit gulv blot trænger til at blive opfrisket, så står Lykkebo klar til at hjælpe. Vi sikrer dig en god service fra start til slut, og aftaler i fællesskab med dig hvad der skal ske med dit gulv. På den måde sikrer vi dig som kunde, at du får det resultat, du har drømt om. Ring til os allerede i dag på telefon 81 81 38 32 og få en uforpligtende snak med os om dit næste gulvprojekt. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden, så sender vi dig et skriftligt tilbud.

Vi glæder os til at være din personlige gulvmand i Rødovre.

gulve i roedovre