Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Rødovre. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Rødovre – Få flotte nye gulve

Har du gulve som er slidte og kedelige at se på? Så er det måske på tide at få dem slebet og behandlet. Gulvfirmaet Lykkebo står klar til at hjælpe dig i Rødovre, med at give dine gulve nyt og spændende udseende. Vi har stor ekspertise og flere års erfaring indenfor gulvbehandling.

Har man ikke selv det store kendskab til gulve og behandling, kan det være svært at vide hvilken løsning der er den helt rigtige til ens gulv. Lykkebo står klar til at hjælpe dig, så dit gulv får den helt rigtige behandling og du får et trægulv, som syner som helt nyt. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så kan vi enten ringe dig op, eller sende et skriftligt tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig uanset hvor i Rødovre du bor.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Afslibning af gulve

Der findes forskellige gulvtyper, som hver især kræver forskellig afslibning. Det er vigtigt for os at undersøge og vurdere hver enkelt kundes gulv, for at sikre at det kan tåle at blive slebet, og ikke allerede har opnået maks antal afslibninger.

Laminatgulve er en vedligeholdelsefri og meget almindelig gulvtype i det danske hjem. Desværre kan vi ikke tilbyde nogle former for behandling hvis du har denne gulvtype. Laminat gulvet ligner ved første øjekast trægulv, men består af flere lag papir, med en overflade af plast. På grund af denne opbygning, vil det ødelægge gulvet hvis man begynder at skibe og behandle det.

Lamelparket gulve er på samme som laminat gulve opbygget af flere lag. Forskellen er dog at lamelparket er opbygget af spånplader eller krydsfiner, og består af en massiv overflade af træ. Her er det gulvets overflade som er det afgørende for hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet. Man siger at et lamelparket gulv, som udgangspunkt kan tåle at blive slebet 2 gange, men har man en billigere variant af lamelparket er det ikke unormalt at slidlaget er meget tyndt og derfor kun kan tåle at blive slebet en enket gang. Er man heldig kan man også finde lamelparket, som har et meget højt slidlag, hvilket betyder at det kan tåle at blive slebet op til hele 6 gange.

Massivt trægulv er den mest hårdføre af disse tre gulvtyper. Det består af massive planker af træ hele vejen igennem og kan derfor tåle at blive slebet et utal af gange.

Har du lamelparket eller massivt trægulv, undersøger vi inden påbegyndt arbejde gulvet, for at vurdere behandlingsmulighederne. Selvom gulvet som udgangspunkt kan tåle at blive slebet, kan der være uforudsete udfordringer, som gør at vi desværre ikke kan slibe det. Gulvet kan også allerede have opnået sine maksimal antal afslibninger.

Behandling af det nyafslebede gulv

Når gulvet er blevet slebet, skal det have behandling, for at at undgå at det bliver plettet og grimt af væske, snavs og slid. Ved at give gulvet en overfladebehandling, beskyttes trægulvet mod dette, og det bliver samtidig også nemmere for dig at holde rent. Lykkebo kan tilbyde forskellige behandlingsformer, som kan give gulvet forskelligt udseende til slut.

Når der skal vælges behandling til gulvet er det vigtigt at man gør sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt man ønsker gulvet skal være, og hvor meget tid man ønsker at skulle bruge på vedligeholdelse.

Lakering

Vælger man at få sit gulv lakeret, får man et yderst slidstærkt gulv, som kræver minimal vedligeholdelse. Med lak, ligger det sig som en hinde oven på gulvet, og væske vil derfor ikke kunne trænge ned i gulvet og efterlade mærker. Vi tilbyder to former for lakering, vores standard lakering, som er en vandbaseret lak, som vi udlægger tre gange på gulvet. Ønkser man i stedet en højere slidstyrke, kan vi anbefale vores 2-komponentlak. Den er en anelse dyrere end vores standardlakering, men giver derimod også en bedre slidstyrke.

Oliebehandling

Vi kan også tilbyde at oliebehandle dine gulve. Her vil du få et gulv, som fremstår med en masse glød, fremhævede åre og en masse spil i træet. Det der dog er vigtigt at gøre opmærksom på hvis man ønsker at oliebehandle sine gulve, er at det kræver en del mere vedligeholdelse end ved lakering. I takt med at gulvet bliver slidt, vil det kræve genoliering. Vælger man en oliebehandling, skal man også vide at det vil være en del dyrere end ved lakering. Det skyldes blandt andet at oliebehandling af trægulve, kræver at gulvet slibes ekstra fint, for at undgå slibespor i trægulvet. Olien kan nemlig ikke rette overfladen op, på samme måde som det er tilfældet med lak.

Ludbehandling

Vil du hellere have et gulv som fremstår råt og naturligt, skal du vælge at få dit gulv ludbehandlet. Ludbehandlingen går ind og stopper gulvets naturlige gulningsprocess, samtidig med at det beskytter gulvet. Gulvet vaskes over gentagende gange med en sæbeblanding, som går ned og mætter gulvene med sæbevand, som derved ligger en beskyttende hinde, som gør rengøringen af gulvene dejlig nem.

Få udført godt håndværk

For at få det flot gulv, kræver det både tid, den rette behandling og et godt håndværk. Hos Lykkebo har vi altid godt håndværk i centrum og sætter en ære i at udføre et perfekt resultat hver gang. Vi mener at “hastværk er lastværk” og afsætter derfor altid god tid til hver enkelt opgave. Vi sliber altid dit gulv 2-3 gange afhængigt af type og tilstand, er gulvet skævt retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning. Tager du disse ting i betragtning, så er Lykkebo en af de bedste gulvmænd til prisen i Rødovre.

Vælger du os som din personlige gulvmand i Rødovre er du som privatkunde dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. På den måde er vi med til at sikre at vores kunder får udført korrekt arbejde, uden fejl og mangler på det håndværksmæssige.

Vi er rigtig glade for vores kunder og samtidig rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer på trustpilot. Vi gør meget for at opretholde vores kunders tilfredshed og yder derfor altid en god service over for alle vores kunder.

Vi står klar til at hjælpe dig

Skal vi hjælpe dig med at give dine gulve et nyt udseende eller trænger det blot til at blive opfrisket, så står Lykkebo klar til at hjælpe. Vi sikrer dig en god service fra start til slut og aftaler i fællesskab hvad der skal ske med dit gulv. På den måde sikre vi dig som kunde at du får det resultat du har drømt om. Ring til os allerede i dag på telefon 81 81 38 32 og få en uforpligtende snak med os om dit næste gulvprojekt. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden, så sender vi dig et skriftligt tilbud.

Vi glæder os til at være din personlige gulvmand i Rødovre.

Facebook Bedømmelse
4.9