Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Rungsted. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning i Rungsted til dit hjem

Leder du efter et erfarent og kompetent gulvfirma til at forny dine gulve i Rungsted og omegn? Så står Gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe dig. Du behøver sandsynligvis ikke at få udskiftet dine gulve for at give dem nyt liv. Ofte er det nok med en grundig gulvafslibning. En afslibning af dit gulv åbner også op for at give dit gulv et nyt udseende med en afhøvling og efterbehandling af dit gulv.

Få gulvafslibning med gulvbehandling i Rungsted

Vi har mange års erfaring her hos Gulvfirmaet Lykkebo inden for de forskellige gulvbehandlinger. Det gælder blandt andet lakbehandling, ludbehandling, oliebehandling, gulvlægning og gulvafslibning. Lykkebo er din lokale gulvmand i Rungsted og omegn.

Hvis du går og leder efter et godt tilbud på en professionel gulvbehandling kan du roligt kontakte os. Hos os får du altid et komplet, gratis og uforpligtende tilbud og inden vi går i gang, hjælper vi dig gerne med at finde frem til den rigtige gulvbehandling

Du kan ringe til os allerede i dag på 81 81 38 32 eller udfyld vores kontaktformular her på siden, hvorefter du modtager et tilbud på hvad en gulvafslibning og gulvbehandling vil koste dig indenfor 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forstå hvad din gulvtype betyder for dine muligheder

De fleste danske hjem har et trægulv. Eller i hvert fald et gulv, som syner af træ. Der er nemlig flere forskellige måder at lægge gulv på, som kan have en afgørende betydning for hvor mange gange dit gulv tåler en afslibning.

Vi starter derfor altid med at få styr på gulvtype og behandling, inden vi går i gang. For eksempel kan det være at dit gulv er lidt skævt og har brug for at blive rettet. Nogle mennesker har dog et laminatgulv, som syner af træ uden at være det. På grund af laminatgulves opbygning af papirlag og et øverste lag plastik, kan laminatgulve ikke tåle en gulvafslibning. De fleste gulve, som ligner træ, kan dog godt tåle gulvafslibninger

De to typer af gulve, som tåler en gulvafslibning, hedder massivt trægulv og lamelparketgulv. Et massivt trægulv er et gulv opbygget udelukkende af solide træplanker og denne gulvtype kan derfor oftest tåle et utal af gulvafslibninger, før det skal udskiftes. Har du til gengæld et lamelparketgulv, kan det kun tåle mellem en til seks afslibninger i dets levetid. Det afhænger af tykkelsen på det øverste lag af træplanker, som ligger oven på lagene af krydsfiner eller spånplader.

Det kan godt være svært at gennemskue hvilken gulvtype du har. Men bare rolig, vores gulvmænd hjælper dig gerne med vejledning og rådgivning i forhold til den rette behandling af dit gulv. Ring til os på 81 81 38 32 og få en konsultation om dit gulv.

Den rigtige gulvbehandling til dit gulv

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi altid professionel efterbehandling af dit nyslebne gulv. Alt efter hvilket look du ønsker for dit gulv, kan en gulvbehandling hjælpe dit gulv på vej til at blive flot og slidstærkt i mange år. Du kan læse mere om fordelene og ulemperne ved de tre typer for gulvbehandlinger vi tilbyder: lakbehandling, oliebehandling og ludbehandling.

Lakbehandling er den mest eftertragtede gulvbehandling, vi tilbyder her hos Gulvfirmaet Lykkebo. Det skyldes især at en gulvlakering beskytter aldeles godt mod slitage uden at kræve den store vedligeholdelse – og at den giver et flot finish til gulvet. Ved at lakere gulvet beskyttes det mod at spildte væsker, skidt og andre pletter sætter sig fast.

Når du får lavet en gulvlakering hos Gulvfirmaet Lykkebo, får du en miljøvenlig standard vandbaseret lak, som vi ligger i tre lag. Man kan også vælge at få den ekstra slidstærke to-komponents løsning hvis gulvet skal være ekstra resistent over for slag og slid. Ved en gulvlakering gør man det også nemmere at komme af med tidens ridser og mærker, fordi det bare kan få et nyt lag af lakering uden at skulle slibes eller skiftes.

Du kan vælge mellem vores store udvalg af gulvlakering på lager, når du vælger at få lavet en gulvlakering hos os. Vi inviterer dig altid med i processen, fordi det er vigtigt for os at du opnår det gulvresultat, du drømmer om.

Oliebehandling er vores anden form for gulvbehandling, som kan laves i forbindelse med en gulvafslibning. Et oliebehandlet gulv har en lækker glød, som giver dit gulv et unikt udseende. Her hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi et stort sortiment af indfarvningsolier, som kan gøre dit nyslebne gulv mørkere eller lysere, eller endda give det et rustikt drivtømmer look.

Man skal dog være opmærksom på, at oliebehandlede gulve også kommer med nogle krav til vedligeholdelse. Gulvet skal efter noget tid genolieres og spildte væsker har lettere ved at trænge ind i træet og misfarve det, så det kræver også at man er vaks med rengøringen af gulvet. Oliebehandling giver heller ikke det samme niveau af slidstyrke, som en gulvlakering gør. Slutteligt er en oliebehandling lidt dyrere end en lakering, fordi gulvet skal slibes mere fint for at gøre det modtageligt over for en oliebehandling. Til gengæld giver en oliebehandling et flot og mat finish på dit trægulv, så dit gulv kan være gode ved øjnene i mange år, hvis du er parat til at vedligeholde og passe på dit gulv.

Ludbehandling er det billigere alternativ til gulvlakering og oliebehandling, vi tilbyder her hos Gulvfirmaet Lykkebo. En ludbehandling giver dit gulv et mere naturligt og råt udseende, som minder mere om ubehandlede træplanker, men med en større beskyttelse. Hos os kan du blandt andet vælge mellem naturlud, som bibeholder træets rå udseende, eller en ludbehandling med hvidpigmentering, som lysner træet og forhindrer dets naturlige gulningsproces.

Til gengæld beskytter en ludbehandling ikke lige så meget som en gulvlakering, og vi anbefaler også at man gør sig umage for at vedligeholde gulvet, hvis det flotte udseende skal holde. Generelt er det en god idé at vaske et ludbehandlet gulv med en kraftig sæbeblanding af sæbespåner 10-15 gange inden det tages i brug. På den måde er gulvet bedre beskyttet fra start af.

Hvis du har brug for mere information og de forskellige gulvbehandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på 81 81 38 32 eller kontakt os via vores kontaktformular her på siden.

Kvalitet og god service til dit gulv i Rungsted

Hos Gulvfirmaet Lykkebo får du et erfarent gulvfirma, som går op i at lytte til dine ønsker og behov for dit gulv. Du er 100% sikret et veludført stykke håndværk af dygtige gulvmænd, som prioriterer et flot slutresultat. Hvis du vælger at gøre brug af os som dit gulvfirma, kan du vide dig sikker på at vi overholder alle tidsplaner og indgåede aftaler til punkt og prikke. Vi har styr på tilladelser og udførelsen af håndværket – så du kun skal bekymre dig om at vælge, hvilket udseende du helst vil have til dit gulv.

Vi besvarer gerne alle spørgsmål du måtte have til gulvafslibning eller gulvbehandling i din bolig i Rungsted. Tag fat i os på 81 81 38 32 eller skriv til os via vores kontaktformular herinde og modtag et komplet men uforpligtende tilbud inden for de næste 24 timer.