Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Søborg. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Søborg – Giv dit hjem flotte gulve igen

Med tiden kan ens gulve blive slidte og kedelige at se på. Kunne du tænke dig et opfrisket eller nyt udseende til dine gulve? Så kontakt dit gulvfirma i Søborg. Vi har flere års erfaring og stor ekspertise inden for afslibning og behandling af gulve. Din gulvmand Søborg leverer kvalitetsarbejde og giver dig råd og vejledning til, hvordan dine gulve igen kan se ud som nye.

Lykkebo tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Søborg. Vi kan kontaktes på telefon 81 81 38 32. Gulvet er et bærende element, som påvirker helhedsindtrykket i rummet. Med en gulvafslibning får du det friske træ frem i dine gulve, så de bliver flotte igen. Din gulvmand i Søborg kan hjælpe dig med at finde den helt rette gulvløsning til netop dine trægulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så kan vi ringe dig op eller sende dig et tilbud.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde, skal vi først vide, hvilken gulvtype der er tale om. Ikke alle gulve tåler afslibning, og nogle har allerede fået udført det maksimale antal afslibninger. Vi sliber altid gulvene 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir, og vi slutter af med en finere type for at give en flottere afsluttende slibning.

Laminatgulv er en meget udbredt gulvtype. Den har udseende som trægulv, men har en opbygning som består af flere lag papir med en overflade af plast. Derfor kan vi ved denne gulvtype desværre ikke tilbyde nogen former for behandling, da det vil ødelægge gulvet.

Lamelparketgulv er opbygget af flere lag, som består af spånplader eller krydsfiner med et slidlag bestående af massivt træ. Med denne type gulv er det som udgangspunkt muligt at slibe det. Det afgørende er, hvor tykt slidlaget er. Har man et meget tyndt slidlag, kan gulvet kun tåle at blive slebet en enkelt gang, men er man heldig at have et gulv med et højt slidlag, kan det tåle at blive slebet helt op til 6 gange.

Massivt trægulv består af hele rene planker træ. Derfor er denne gulvtype den mest oplagte til afslibning og behandling og kan som udgangspunkt tåle at blive slebet et utal af gange.

Har du massivt trægulv eller lamelparket, kan vi som udgangspunkt tilbyde vores hjælp. Vi undersøger og vurderer gulvet hos hver enkelt kunde, da træ er et levende materiale. Der kan derfor være nogle udfordringer, som betyder, at det skal have en anden behandling eller slet ikke tåler afslibning. Det kan også allerede have fået udført det maksimale antal afslibninger.

slibning af gulve i søborg

Lykkebo tilbyder forskellige behandlingstyper

Uanset hvilket udseende du har i tankerne til dit hjem i Søborg, kan Lykkebo hjælpe. Vi har tre forskellige behandlingstyper, som hver især giver trægulvet forskelligt udseende. Det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvor slidstærkt et gulv man ønsker, og hvor meget tid man vil bruge på vedligeholdelse.

Lakering er den hyppigst valgte løsning blandt vores kunder. Den giver en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ind og danner en beskyttende hinde, som forhindrer skidt, snavs og væske i at trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi 3 lag vandbaseret lak. Ønsker du i stedet en endnu højere slidstyrke, kan vi tilbyde vores 2-komponentslak, som giver en slidstyrke, der er højere end vores almindelige standardlak. Prisen vil være en anelse højere, men det samme vil slidstyrken også være. Hos Lykkebo kan du vælge mellem speciellakker, som kan give gulvet lige det udseende, du har i tankerne.

lakering af gulvfirma soeboerg

Når vi er færdige med at lakere gulvet, slutter vi af med et afsluttende slidlag, som sikrer en god slidstyrke. Dette gør det muligt at netpolere eller give et nyt lag toplak, hvis der med tiden skulle opstå overfladeridser.

Oliebehandling giver trægulvet en flot glød med fremhævede årer og en masse spil i træet. Vælger man oliebehandling, er det vigtigt at være bevidst om, at slidstyrken vil være noget lavere end ved valg af lakering. Det vil samtidig også kræve en del mere vedligeholdelse i form af genoliering, i takt med at gulvet slides.

Ved valget af oliebehandling er det også vigtigt at være bevidst om, at prisen vil være en anelse dyrere end ved lakering. Det skyldes, at gulvet skal slibes ekstra fint for at undgå slibespor, som olien ikke er i stand til at rette op på som ved lak.

Hos Lykkebo er det muligt at vælge forskellige indfarvningsolier, som kan give dit trægulv et lysere eller mørkere udseende. Vi kan endda få det til at ligne drivtømmer.

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der oftest indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Vi anbefaler, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner efter behandling for at sikre, at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette er også med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse af gulvet.

Fagmand eller gør det selv?

Gulvafslibning og den efterfølgende behandling er ikke noget, man bare lige kaster sig ud i som privatperson. Har man aldrig prøvet at arbejde med en slibemaskine før, kan det nemt resultere i “kutterslag”, som er bølgelignende mærker, som slibemaskinen efterlader, hvis man ikke holder et konstant og bestemt tryk mod gulvet. Har man først fået lavet disse mærker på sit trægulv, kan det være svært at få en flot og jævn afslibning, selv for en fagmand. Samtidig er det også dyrt at slibe og behandle sine gulve selv. Man skal leje en masse udstyr, da det meste ikke er hvermandseje. Det kan hurtigt løbe op i rigtig mange penge, og måske ender man ikke med det resultat, som man egentlig havde regnet med.

Vil man derfor være sikret et ordentligt resultat fra starten, anbefaler vi, at man anvender en fagmand til jobbet. Han ved både, hvordan gulvet skal slibes og kan råde og vejlede i forhold til den efterfølgende behandling, så dit gulv får det bedst mulige slutresultat.

Vi giver vores kunder godt håndværk med garanti

Hos gulvfirmaet Lykkebo har vi stort fokus på at levere en god service og et godt håndværk til alle vores kunder. Vi leverer håndværksmæssigt korrekt udført arbejde og lægger en stor ære i at udføre vores arbejde, så vores kunder bliver glade for resultatet. Derfor er alle vores privatkunder dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. På den måde sikrer vi, at vores kunder får udført håndværksmæssigt arbejde, som er udført efter bogen, uden fejl og mangler på den håndværksmæssige del.

gulvmand i soeborg

I arbejdet med trægulve er det vigtigt at være bevidst om, at træ er et levende materiale. Derfor er det vigtigt, at man passer godt på det og anvender gode kvalitetsprodukter. Hos gulvfirmaet Lykkebo anvender vi kun de bedste kvalitetsprodukter, som samtidig er miljømærkede. På den måde sikrer vi i udførelsen af vores arbejde, at vi passer godt på miljøet, dit hjem og ikke mindst dine gulve. Alle vores lakker og olier er miljømærkede og overholder alle de internationale miljøkrav.

Vi udfører vores arbejde til perfektion, og det er vi også blevet rost for af vores kunder. Vi er rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer i Danmark på trustpilot. Vi gør vores til, at alle vores kunder er tilfredse med det arbejde, de har fået udført af os, og vi yder derfor altid den bedste service.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvafslibning Søborg – få et nyt og flot udseende til dine trægulve

Trænger trægulvene i din bolig i Søborg til et opfrisket udseende for at fuldende dit hjem? Så står Lykkebo klar til at hjælpe. Uanset om du har boet i Søborg i flere år eller netop har købt hus i et af de hyggelige villakvarter, så er vi klar til at give dine gulve en kærlig hånd.

Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål samt råde og vejlede til, hvordan vi finder den bedste løsning til netop dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder her på siden. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende.

gulvfirma soeborg