Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Greve. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Greve – Vi sætter din tilfredshed først

Skal du have slebet gulve i din lejlighed eller hus i Greve? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og giver dig gerne gratis råd med på vejen.

Når dine gulve skal afhøvles er der ingen tvivl om at kvalitet spiller en rolle. Dårlig udført gulvafslibning kan give ridser og mærker i gulvet, som ser grimt ud, i mange år frem. Derfor sætter vi en stor ære i, at lave en håndværksmæssigt korrekt slibning af dine gulve.

Du kan altid være sikker på at få en ærlig rådgivning, så vi sammen finder en løsning der passer bedst til dine gulve. Derudover, garanterer vi det bedste resultat.

Ønsker du at få et tilbud på gulvafslibning i Greve? Vi står klar til at hjælpe dig på telefon 81 81 38 32. Du kan også indhente et tilbud ved at klikke på knappen nedenfor, så vender vi tilbage med et smil.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Professionel rådgivning
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Professionelle gulvmænd i Greve

Et valg af Gulvfirmaet Lykkebo, er et valg af kvalitet. Vi ansætter kun de bedste medarbejdere og vi kvalitetstjekker selv vores arbejde. Desuden vil du altid opleve, at vi støvsuger og rydder op efter os selv.

gulvafslibning af hvidt trægulve i Greve kommune

For os, er korrekt udført gulvarbejde en æressag. Vi derfor aldrig udføre gulvafslibning eller gulvbehandling som vi ikke ved er holdbart – medmindre kunden er helt klar over, at det den løsning de vælger.

Og det gør vi fordi, vi ved at det er meget nemmere at få lavet et ordentligt stykke arbejde fra start af når du flytter ind i en ny bolig – end at lave et dårligt stykke arbejde, som man skal reparere på, efter man er flyttet ind i boligen.

trægulvsslibning i Greve og omegn

 Gratis råd og vejledning

Medmindre du er helt afklaret med, hvordan du gerne vil have lavet dine gulve i Greve, så indleder vi normalt med at kontakte dig, så vi kan høre lidt mere om dine behov og ønsker. I den forbindelse giver vi også gratis råd og vejledning til hvilken der er bedst til dig behov og budget.

Vores erfaring er, at man kunder vælger vores løsning i sidste ende. Men vores tilbud samt råd er 100 % uforpligtende, og helt gratis.

Facebook Bedømmelse
4.9