Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Vesterbro. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Vesterbro – Giv dine gamle gulve nyt liv

Bor du på Vesterbro og trænger dine gulve til nyt liv, så er Lykkebo det helt rigtige valg for dig. Vi giver dig en god service fra ende til anden og vores professionelle gulvmænd vurderer og rådgiver dig til hvilken behandling der er bedst for lige netop dit gulv.

Vi tilbyder dig som bor på Vesterbro et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning, og fremsender tilbuddet indenfor 48 timer.

Vi hjælper dig

Vi kan hjælpe dig med at danne et komplet overblik over hvilken behandling der passer til dit gulv. Længere nede kan du læse om de gulvbehandlingstyper vi kan tilbyde. Har du spørgsmål eller blot brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller blot udfylde tilbudsformularen her, så ringer vi dig op.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Kan mit gulv tåle at blive slebet?

Inden vi påbegynder arbejdet med at behandle dit gulv, skal vi først finde ud af om hvilken gulvtype der er tale om. Dette er nemlig altafgørende for hvilken afslibning og behandling dit gulv kan tåle.

gulvslibning vesterbro

De tre mest udbredte gulvtyper er: laminat, lamelparket og massivt plankegulv.

Laminatgulve har udseende som træ, men har en plastoverflade, som gør at det hverken kan tåle at blive slebet eller behandlet. Er dit gulv derfor i laminat, kan vi desværre ikke tilbyde dig nogle af vores gulvbehandlinger.

Lamelparket er opbygget af flere lag træ, hvoraf det øverste lag, altså den synlige del, som oftest består af massivt træ. Tykkelsen på det øverste lag, er afgørende for om gulvet kan tåle at blive slebet. Som regel kan lamelparket tåle at blive slebet et par gange, men er man rigtig heldig kan kan have en gulv med et højt slidlag, som betyder at man vil kunne slibe gulvet op til 6 gange.

Massivt plankegulv er den mest slidstærke af de tre gulvtyper, og kan som hovedregel tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange.

Har du lamelparket eller massivt plankegulv, undersøger vi hos Lykkebo altid gulvet inden vi påbegynder arbejdet. Vi vurdere behandlingsmulighederne, da der kan være uforudsete udfordringer, som gør at gulvet vil kræve en anden behandling end den oprindelige.

Vi bruger kun miljømærkede produkter

Når man arbejder med trægulve er det vigtigt at behandle med de bedste produkter. Gulvet er levende materiale og derfor vil vi sikre at gulvet får den bedste behandling, men også at hjemmet beholder et godt indeklima. Derfor har vi hos Lykkebo valgt at anvende ordentlige miljøvenlige produkter. Vi anvender kun miljøvenlige olier og lakker, som overholder alle de internationale lovkrav. Vi anvender kvalitetsprodukter fra mærket Bona, som er en pioner indenfor udviklingen af vandbaserede kvalitets lak. Herunder anvender vi blandt andet en vandbaseret 2-komponent lak, som er lidt dyrere i pris, men som gulvet et flottere slutresultat, samtidig med at gulvet bliver særdeles slidstærkt.

Gulvbehandling der passer til enhver smag

Uanset hvad du har af ønsker for dit gulv, kan vi hjælpe dig. Afhængigt af hvilken gulvtype du har, så tilbyder Lykkebo 3 forskellige efterbehandlinger: lak, olie eller ludbehandling. Efterbehandlingerne giver hver især et forskelligt look og forskellige farvepalet muligheder. Der er da også forskellige fordel og ulemper ved de tre behandlingstyper, samt vedligeholdsbehov.

lakering af gulv vesterbro

Olie giver gulvet en mat glød og et råt look, men kræver dog løbende oliering.

Lak giver gulvet en mat glans, men gør gulvet mere slidstærkt og nemt at holde.

Ludbehandling er en sæbebehandling af det rå træ, ofte med hvidpigmentering i. Denne behandling giver et råt og naturligt look, og vedligeholdes ved gulvvask med sæbespåner.

Uanset hvilken efterbehandling du ønsker, står vi klar til at råde og vejlede dig. Herunder snakker vi også med dig om fordelene og ulemperne ved de forskellige behandlingstyper.

Hvad koster gulvafslibning på Vesterbro

Prisen på gulvafslibning på Vesterbro er meget varierende. Hos Lykkebo går vi meget op i at levere det bedste resultat, og vores pris afhænger naturligvis af vores tidsforbrug. Tager man dette med i sine overvejelser, er vores priser blandt de bedste på Vesterbro.

gulvmand vesterbro

En almindelig gulvafslibning med 3 x vandlak, starter fra ca. 3500,- kroner inkl. moms for gulve op til 20 m2. På større gulvflader udregnes prisen ud fra antal m2. Her starter vores priser på ca. 170,- DKK inkl. moms pr. M2.

Er dit gulv fyldt med søm eller er det meget ujævnt, kræver det mere arbejde og derfor også mere tid. Din ønskede efterbehandling kan også få indflydelse på prisen, da olier og lak eksempelvis er dyrere end lud. Disse forskellige forhold kan derfor få betydning for prissætningen af din gulvbehandling. Vi sørger selvfølgelig altid for at informere dig om dette inden. Og vi udformer et uforpligtende tilbud, som specificerer de præcise opgaver, produkter som vi anvender og den endelige pris.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • Kvalitet der holder

 • Tilbud indenfor 24 timer

 • Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi står klar til at hjælpe dig

Gulvfirmaet Lykkebo udfører kvalitetshåndværk og sikre at dine gulve får en slidstærk og flot behandling. Ønsker du råd og vejledning er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32. Der findes ingen dumme spørgsmål og vi svarer dig gerne på alle dine spørgsmål, så du er sikker på at få det slutresultat du altid har drømt om. Du kan også udfylde tilbudsformularen her og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Vesterbro.

gulvfirma vesterbro