Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Fredensborg. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Fredensborg – Vi leverer håndværksmæssigt kvalitetsarbejde

Bor du i Fredensborg og trænger dine trægulve i din bolig til at blive frisket lidt op? Så kan Gulvfirmaet Lykkebo med garanti hjælpe. Vi har stor ekspertise og mange års erfaring indenfor gulvafslibning og vi udfører altid vores arbejde til perfektion. Uanset hvor i Fredensborg du bor, kan vi hjælpe dig med at give nyt liv til dine gulve.

Har du brug for hjælp eller vejledning til hvad vi kan gøre for dig og dine trægulv, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig. Ved du allerede hvordan du ønsker dine gulve, er du også velkommen til at udfylde vores tilbudsformular nedenfor. Det tager få minutter og då får et skriftigt tilbud indenfor 48 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden gulvet kan blive behandlet, skal det slibes. Hos gulvfirmaet Lykkebo undersøger og vurdere vi altid hvert enkelt kundes gulv, for at sikre at det kan tåle at blive slebet. Selvom to kunder har sammen gulvtype, er træ et levende materiale og der kan derfor være stor forskel i om gulvene kan tåle den samme behandling.

Laminatgulv er en nem og vedligeholdelsesfri gulvtype, som er fremstillet af flere lag papir, så det ligner træ, og til sidst er blevet belagt med en plast overflade. På grund af gulvet fremstilling er det ikke muligt at slibe eller behandle denne gulvtype, da det vil gå ned og ødelægge gulvet. Vil man derfor have ordnet et laminatgulv, anbefaler vi at man lægger et nyt.

Lamelparketgulv, er på samme måde som laminatgulve opbygget af flere lag. Her består lagene dog af spånplader eller krydsfiner, med det øverste lag bestående af massivt træ. Derfor er det her muligt at slibe og behandle denne gulvtype. Det der er afgørende for hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet, er hvor tykt slidlaget er, altså det øverste lag. Nogle lamelparket gulve har et tyndt lag og kan kun tåle at blive slebet en enkelt gang, hvorimod andre lamelparket gulve er med et meget højt slidlag, som gør det muligt at slibe gulvet helt op til 6 gange.

Massivt plankegulv, er en gulvtype der som udgangspunkt altid kan tåle at blive slebet et utal af gange. Vi undersøger dog altid gulvet inden vi påbegynder arbejdet, da det allerede kan have opnået maksimal antal slibning eller der kan være andre udfordringer, som gør vi ikke kan slibe det.

slibning af traegulve fredensborg

Lakering, olie-, eller ludbehandling

Hos gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi forskellige behandlingstyper til dit gulv når det er blevet slebet. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive i denne forbindelse, men der er også nogle overvejelser, du som kunde skal gøre dig i valget af behandling til dit trægulv. Her er det vigtigt at du som kunde gør op med dig selv hvor slidstærkt et gulv du ønsker, samtidig med at du gør dig nogle overvejelser omkring hvor meget tid du ønsker at bruge på at vedligeholde dig trægulv.

Lakering er den behandlingsform, som de fleste af vores kunder vælger. Lak er med til at give et slidstærkt gulv, og er desuden utrolig rengøringsvenligt. Skulle du komme til at spilde væske på gulvet, vil det som udgangspunkt lægge sig ovenpå lakken og gøre det nemt for dig at fjerne, uden frygt for at det trænger ned i gulvet og efterlader grimme mærker. Vi kan blandt andet indenfor lak tilbyde forskellige speciallak, som kan være med til at give dig gulv et anderledes udseende. Som afslutning på en behandling med lak, ligger vi et slidlag, som er med til at sikre en god slidstyrke til dit trægulv. Dette gør det blandt andet muligt at lægge et nyt lag toplak, hvis der med tiden skulle opstå små overfladeridser.

gulvlakering i fredensborg

Oliebehandling vil som oftest være en anelse dyrere end lakering, hvilket skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint for at undgå slibespor, da olien ikke kan rette overfladen op, på samme måde som lak. Til gengæld vil man ved at vælge oliebehandling til sine gulve, få en utrolig flot glød og en masse spil i sit gulv. Gulvfirmaet Lykkebo kan blandt andet tilbyde forskellige indfarvningsolier, som gør det muligt at give dit trægulv en lysere eller mørkere farve, eller endda få dit gulv til at ligne drivtømmer. Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, skal du være bevidst om at i takt med at gulvet slides, vil det med tiden kræve vedligeholdelse i form af genoliering.

Ludbehandling er et billigere alternativ til lakering og oliebehandling. Denne behandlingstype er med til at give gulvet et mere råt og naturligt udseende. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding der som oftest indeholder hvidpigmentering. Ved at vaske gulvet med denne specielle sæbeblanding, stopper man gulvets naturlige gulningsproces. Gulvet vedligeholdes ved at blive vasket regelmæssigt med sæbespåner, som sørger for at givet holdes mættet med sæbevand, og derved danner en beskyttende hinde, som forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet.

Miljøvenlige kvalitetsprodukter

Hos gulvfirmaet Lykkebo har vi valgt kun at arbejde med miljøvenlige kvalitetsprodukter. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder alle de internationale miljøkrav. Dette har vi blandt andet valgt at gøre, for at passe bedst muligt på os selv, miljøet og ikke mindst dig og dit indeklima i dit hjem i Fredensborg. Da trægulve er et levende materiale, er det derfor også vigtigt for os at de bliver behandlet med de bedste produkter. Derfor anvender vi blandt andet produkter fra Bona, som er en pioner indenfor udviklingen af vandbaseret kvalitetslak.

Hvad koster det at få ordnet gulv?

Priserne på slibning og behandling af trægulve er meget varierende i Fredensborg. Hos gulvfirmaet Lykkebo går vi op i at leverer et godt kvalitetshåndværk fremfor at være de billigste. Vi er dog heller ikke de dyreste, men vi går meget op i at give vores kunder den bedste kvalitet til en fair og ærlig pris.

professionel gulvmand i fredensborg

Er dit gulv fyldt med søm eller er det meget ujævnt og skal rettes af, vil det naturligvis kræve mere arbejde og derved også mere tid. Dette, samt den behandlingstype du vælger til dit trægulv, vil have indflydelse på hvad den samlede pris på at få ordnet dit trægulv vil blive. Dette sørger vi naturligvis for at informere dig om inden vi påbegynder arbejdet, så der ikke kommer nogle uforudsete udgifter. Vi udformer et uforpligtende tilbud til dig, som specificerer de præcise opgaver der skal udføres, produkterne vi skal anvende samt den endelige pris.

Så vil du være sikret et gulvfirma der er til at stole på leverer et godt stykke arbejde og passer godt på dit hjem i Fredensborg, så er det Lykkebo du skal vælge. Vi kan kontaktes på telefon 81 81 38 32 eller du kan udfylde vores tilbudsformular her på siden og få et uforpligtende og gratis tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at give dine gulve i din bolig i Fredensborg nyt liv.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vælg en fagmand!

Gulvafslibning er ikke noget man som privatperson bare lige kaster sig ud i. Det kræver erfaring at slibe et gulv jævnt med en slibemaskine, uden at lave “kutterslag”, som er bælgende mærker, som maskinen efterlader, hvis man ikke anvender slibemaskinen med korrekt tryk. Vil man derfor være sikret et ordentligt resultat fra starten af, er det klar at anbefale at man kontakter en fagmand indenfor området til at udføre arbejdet. Det er den løsning som i sidste ende bedst vil kunne betale sig – både økonomisk, tidsmæssigt og rent æstetisk.

gulvfirma i fredensborg