Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Skibby. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Få en gulvafslibning i Skibby og forny dit gulv

Har dit gulv også set bedre dage? Og leder du efter en ny gulvmand nær Skibby? Så er du kommet til det rette sted. Hos Gulvfirmaet Lykkebo får du et kompetent og erfarent gulvfirma til at forny dit gulv med gulvafslibning Skibby eller omegn. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning og gulvbehandling i alle afskygninger. Lykkebo kan give dit gulv en kærlig hånd så det kan blive så godt som nyt, uden at du skal til at skifte gulvet ud.

Giv dit gulv i Skibby et ordentligt pift

Hvis du leder efter en dygtig gulvmand til at ordne dit gulv, er Gulvfirmaet Lykkebo det helt rigtige valg. Vi tilbyder en bred vifte af gulvbehandlinger, heriblandt oliebehandling, ludbehandling, lakbehandling, gulvlægning og gulvafslibning i hele Skibby området.

Du kan være sikker på, at vi har styr på hvordan dit gulv skal komme i bedre stand. Os hos Lykkebo har nemlig mange års erfaring med at behandle gulve. Vi gør en dyd ud af at lytte til vores kunders behov og ønsker til deres gulv, så du kan får netop det udseende på gulvet, som du har i tankerne.

Vi vil altid gerne hjælpe dig med råd og vejledning omkring dit nye gulv. Ring til 81 81 38 32 og få en snak med en af vores dygtige medarbejdere om hvordan vi kan forny dit gulv. Du kan også udfylde kontaktformularen og modtage et tilbud inden for 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Kan dit gulv tåle en gulvafslibning?

Når du tager kontakt til os og vi bliver enige om en aftale, starter vi altid med at sikre os, at dit gulv kan tåle endnu en gulvafslibning. Der findes flere forskellige gulvtyper derude og ikke alle gulve tåler at få en gulvafslibning.

Nogle gulve har eksempelvis været igennem mange gulvafslibninger, således det er blevet slidt så tyndt, at det ikke kan holde til endnu en behandling. Andre gulve har en opbygning som gør, at en gulvafslibning ville gøre mere skade end gavn. De fleste trægulve kan tåle mellem to-seks afslibninger, men der er selvfølgelig altid undtagelser.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo plejer vi at opdele gulve i tre forskellige typer: lamelgulv, laminatparketgulv og massivt trægulv. Læs mere om forskellen mellem disse herunder.

slibning af doertrin gulvfirma albertslund

Laminatgulv er en type gulv, som syner af træ, men som faktisk har en helt anden opbygning. Laminatgulve er nemlig opbygget af mange lag papir toppet af med et lag plastik. Det kan godt give indtrykket af at være lavet af træ, men en gulvafslibning ville gøre mere skade end gavn på denne gulvtype. Derfor kan vi desværre ikke behandle laminatgulve.

Massivt trægulv er en anden gulvtype, som er udelukkende opbygget af træplanker. Det vil sige at gulvet har et tykt lag af solidt træ. Det er gode nyheder for dig, hvis du har et gulv af massivt træ, for denne gulvtype kan tåle næsten uendeligt mange antal gulvafslibninger. Der går derfor lang tid før at denne type gulv skal udskiftes og de kan som regel altid holde til endnu en gulvafslibning, når de er blevet nedslidt og grimme at se på.

Lamelparketgulv er en tredje type, som er lidt af en blanding mellem laminatgulv og massivt trægulv. Denne gulvtype er opbygget af flere lag, hvoraf krydsfiner eller spånplader udgør midten og træplanker af massivt træ ligger øverst. Derfor ligner det massivt trægulv, men denne gulvtype har et langt tyndere lag af træplanker. Det øverste lags tykkelse afgør derfor hvor mange gange dit gulv kan afslibes. Er du heldig med et tykt lag, kan lamelparketgulve tåle op til 6 gange, men typisk kan de kun tåle gulvafslibning et par gange i deres levetid.

Er du i tvivl om hvilken gulvtype du har i din bolig? Vi hjælper gerne med rådgivning og kompetent vejledning om fornyelsen af dit gulv i Skibby, når du ringer på 81 81 38 32.

Gulvbehandlinger til dine nyslebne gulve

Når du får foretaget en gulvafslibning hos Gulvfirmaet Lykkebo, tilbyder vi et stort udvalg af forskellige efterbehandlinger. Her er der stor forskel mellem gulvbehandlingerne med hensyn til udseende, slidstyrke og krav til vedligeholdelse. Læs mere om de forskellige gulvbehandlinger her.

Lakbehandling eller gulvlakering er den mest eftertragtede type for gulvbehandling blandt vores kunder. Det er der mange gode grunde til. For det første beskytter en gulvlakering særdeles godt mod slitage, så du ikke skal stresse over ridser, mærker og slag. For det andet har skidt og spildte væsker svært ved at trænge ned i gulvet, fordi gulvet får en beskyttende hinde. Derudover kræver en gulvlakering meget lidt vedligeholdelse og er nem at rengøre.

Når du får lavet en gulvlakering hos Gulvfirmaet Lykkebo, får du en standard vandbaseret lak, som vi lægger i tre lag. Den er miljøvenlig og giver rigtig god beskyttelse. Hvis du ønsker ekstra god slidstyrke på dit gulv, har vi også en to-komponents løsning, som til en lidt højere pris kan give endnu bedre beskyttelse til hårdt udsatte gulve. Lakerede gulve kan også ofte få et nyt lag af lakering, hvis der skulle opstå ridser eller mærker på overfladen, uden at du skal ud i en ny gulvafslibning.

Vi har et bredt sortiment af lak til din gulvbehandling, så du kan vælge mellem mange farver og udtryk. Du vil blive taget med ind over hele processen, så dit gulv får det helt rigtige udseende.

traegulvs lakering og gulvafslibning albertslund

Kvalitet og holdbarhed i din gulvafslibning Skibby

Hvis du vælger Gulvfirmaet Lykkebo til at forny dit gulv i Skibby eller omegn, får du et hold erfarne gulvmænd, som kan levere et kvalitetsresultat. Vi går op i service og lytter altid til vores kunders ideer og ønsker, så du kan få det gulv, du går og drømmer om. Undgå ubehagelige overraskelser og vælg et gulvfirma, som har styr på tilladelser og krav samt overholder de tidsplaner, vi bliver enige om. Her hos Gulvfirmaet Lykkebo tager vi godt af dit gulv og leverer et godt slutresultat til tiden.

Vi sidder altid klar ved telefonen på 81 81 38 32, hvis du brænder inde med nogle spørgsmål. Nysgerrig på hvad en gulvafslibning og gulvbehandling vil koste dig? Udfyld vores kontaktformular her på siden – så vender vi tilbage med et uforpligtende og komplet tilbud inden for 24 timer.

professionel gulvmand

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←