Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Ishøj. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Ishøj – Flotte gulve med nyt udseende

Det kræver ekspertise og erfaring af opnå et flot resultat med afslibning og behandling af gulve. Gulvfirmaet Lykkebo har stort fokus på at yde en god service og levere kvalitetsarbejde hver gang.

Bor du i Ishøj og trænger dine gulve til at blive opfrisket, eller måske få et helt andet udseende. Så står gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, samt give råd og vejledning til hvordan vi sammen opnår det bedste og ønskede resultat til dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular nedenfor. Det er gratis og uforpligtende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Afslibning af gulvet

Inden vi kan begynde vores arbejde med dit trægulv, skal vi først vide hvilken gulvtype der er tale om. Ikke alle gulve tåler afslibning og nogle har allerede fået udført maksimalt antal afslibninger, eller har nogle udfordringer som gør de ikke tåler afslibning.

Laminat gulv har udseende som trægulv, men består i virkeligheden af flere lag papir, med en overflade bestående af plast. Har man denne gulvtype, kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for behandling, da laminatgulv ikke tåler hverken afslibning eller behandling.

Lamelparketgulv er på samme måde som laminatgulv, opbygget af flere lag, forskellen er dog at lagene her består af krydsfiner eller spånplader, med et top/slidlag bestående af massivt træ. En tommelfingerregel med lamelparket er at det kan tåle at blive slebet to gange. Det afgørende for dette er dog hvor tykt et slidlag gulvet har. Hvis slidlaget er tyndt kan gulvet kun tåle at blive slebet en enkelt gang, men man kan også være heldig at gulvet har et meget højt slidlag, som betyder at det kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massivt trægulv består som navnet antyder af massive planker af rent træ. Derved er denne gulvtype også den mest hårdføre af de 3 nævnte og kan derfor som udgangspunkt, tåle at blive slebet et utal af gange.

slibning af traegulve

Vi undersøger altid gulvet hos hvert enkelt kunde inden vi påbegynder vores arbejde. Træ er et levende materiale og vi vurdere derfor behandlingsmulighederne og sikrer mod uforudsete udfordringer med gulvet. Vi tjekker samtidig at gulvet ikke allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

Overfladebehandling til det nyslebede gulv

Når gulvet er blevet slebet skal det have behandling, for at undgå at der kommer pletter og at det bliver grimt på grund af væske, skidt og snavs. Når man overfladebehandler gulvet efter afslibning danner man en beskyttende hinde, som kan sikre at man ikke får grimme mærker og pletter, samtidig med at det bliver nemt for dig at holde rent. Lykkebo kan overordnet tilbyde 3 forskellige behandlingstyper, som hver især giver gulvet forskelligt udseende.

I valget af overfladebehandling er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt man ønsker gulvet, og samtidig hvor meget tid man vil bruge på vedligeholdelse.

Lakering giver en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ind og danner en beskyttende hinde, som forhindre skidt, snavs og væske i at trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Når vi er færdige med at lakere dit gulv, slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag, som sikre en god slidstyrke til gulvet. Samtidig er det også med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller givet det et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå små overfladeridser.

lakering af traegulve

Oliebehandling giver trægulvet en flot glød, en masse spil og træets naturlige åre vil blive fremhævet. Vælger man oliebehandling, er det dog vigtigt at være opmærksom på at slidstyrken er væsentlig lavere end ved lakering, og det kræver derfor en del mere vedligeholdelse i form af genoliering at vælge denne behandlingstype.

Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, er det muligt at give dine gulve et lysere eller mørkere udseende, eller endda få det til at ligne drivtømmer med en af de mange indfarvningsolier, vi hos Lykkebo kan tilbyde.

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, efter behandling, for at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette er også med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse af gulvet.

Vi giver vores kunder garanti for godt håndværk

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi stort fokus på at levere håndværksmæssigt korrekt udført arbejde. Vi ligger en stort ære i at udføre vores arbejde og give vores kunder det gulv de altid har drømt om. Alle vores privatkunder er dækket af vores garantiordningen. På den måde er vi med til at sikre at vores kunder får udført korrekt arbejde, uden fejl og mangler på det håndværksmæssige.

blank

Samtidig anvender vi kun de bedste kvalitetsprodukter. Da trægulve er lavet af levende materiale er det vigtigt at passe godt på det, og derved behandle det med de bedste produkter. Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi valgt at anvende ordentlige miljøvenlige kvalitetsprodukter, som er med til at sikre at vi passer på miljøet, os selv og ikke mindst dig og indeklimaet i dit hjem i Ishøj. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder de internationale miljølovkrav.

Vi anvender kvalitetsprodukter fra Bona, som er en pioner indenfor udviklingen af vandbaseret kvalitetslak. Herunder anvender vi blandt andet en vandbaseret 2-komponetslak, som er lidt dyrere i pris, end vores standardlak, men den er med til at give gulvet et flottere slutresultat, samtidig med at gulvet bliver særdeles slidstærkt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvfirmaet Lykkebo står klar til at hjælpe med dine gulve

Uanset hvor i Ishøj du bor, står Gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi har stor ekspertise og erfaring indenfor vores område og ved derfor hvordan vi skal hjælpe dig, så dine gulve igen bliver så flotte som nye. Du skal blot kontakte os på telefon 81 81 38 32, så får vi en snak om hvad vi kan gøre for dig. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål og giver dig råd og vejledning, så du i sidste ende får det resultat du altid har drømt om. Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende.

blank