Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Allerød. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Allerød – Vi sikrer dig flotte gulve

Er gulvene i dit hjem i Allerød slidte og kedelige at se på? Så er det måske på tide at få dem slebet og behandlet. Gulvfirmet Lykkebo står klar til at hjælpe di med gulvafhøvling Allerød, og vi har mange års erfaring og ekspertise inden for afslibning og behandling af gulve. Sammen finder vi den rette behandling til dit gulv, og vi giver dig et flot håndværksmæssigt korrekt resultat.

Som privatperson ved du måske ikke lige, hvilken løsning der er den helt rette til netop dit gulv. Her står vi klar til at hjælpe. Søger du råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med gulvafhøvling i Allerød. Du kan også få et gratis og uforpligtende tilbud på gulvarbejde med svar inden for 48 timer. Du skal blot udfylde vores tilbudsformular nedenfor, så vender vi tilbage med et skriftligt tilbud til dig på gulvafslibning i Allerød.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper

Når det kommer til at slibe gulve, er det ikke alle gulvtyper, der tåler at blive slebet. Derfor er det vigtigt for os at undersøge og vurdere hver enkelt kundes gulv for at sikre, at vi giver den rette behandling.

Laminatgulve ligner trægulv, men består i virkeligheden af mange tynde lag papir belagt med en hård plastoverflade. Det er derfor umuligt at slibe denne gulvtype, da det vil ødelægge gulvet. Derfor vil vi desværre ikke kunne hjælpe dig med nogen form for behandling.

Lamelparket består af flere lag bestående af enten spånplader eller krydsfiner med en overflade af massivt træ. Det afgørende, for om denne gulvtype kan tåle at blive slebet, er, hvor tyk overfladen – altså trælaget – er. Som en tommelfingerregel kan lamelparketgulve tåle at blive slebet to gange, men er der tale om en billigere variant, er det ikke unormalt, at slidlaget er tyndere, og derfor vil medføre, at gulvet kun tåler afslibning en enkelt gang. Nogle lamelparketgulve har dog et højt slidlag og vil derfor kunne tåle at blive slebet helt op til 6 gange.

Massivt plankegulv er som ordet siger et gulv bestående af massive træplanker. Derved vil gulve af denne type kunne tåle at blive slebet et utal af gange.

slibning af gulve i alleroed

Er der tale om lamelparket eller massivt plankegulv, undersøger vi altid dit gulv for at vurdere behandlingsmulighederne. Selvom gulvet som udgangspunkt kan tåle at blive slebet, kan gulvet have opnået sit maksimale antal slibninger, eller der kan være nogle andre udfordringer, som gør, at gulvet ikke kan slibes.

Forskellige behandlingstyper

Når vi har slebet gulvet i dit hjem i Allerød, skal gulvet have behandling. Her er der flere former for efterbehandling, man kan vælge. Det, der dog er vigtigt at overveje, når man vælger efterbehandling til sine gulve, er, for det første hvor slidstærkt og modstandsdygtigt man ønsker, gulvet skal være. Samtidig skal man overveje, hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse.

Lakering er med til at give et yderst slidstærkt gulv, som samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Lakken lægger sig som en hinde ovenpå gulvet, og det vil derfor være svært for væske at trænge ned i gulvet og efterlade mærker.

lakering af gulv i allerød

Hos Lykkebo kan vi tilbyde to former for lakering. Vi har vores standardlakering, som er en vandbaseret lak, som udlægges tre gange på gulvet. Vi kan også tilbyde en lakering med vores 2-komponentlak, som giver en endnu højere slidstyrke til trægulvet.

Oliebehandling er med til at give en flot glød og en masse spil i gulvet. Man skal dog være opmærksom på, at oliebehandlede gulve vil kræve en del mere vedligeholdelse, end gulve som har fået lak. I takt med at gulvet slides, vil det kræve genoliering. Oliebehandling vil som oftest også være en del dyrere end lakering, da det kræver, at gulvet er slebet ekstra fint for at undgå slibespor, da olien ikke kan rette overfladen op på samme måde, som en lakering kan.

Ludbehandling er med til at give gulvet et mere råt og naturligt look. Ludbehandlingen går ned og stopper træets naturlige gulningsprocess. Gulvet vaskes over gentagne gange med en sæbeblanding, som mætter gulvet med sæbevand. Der dannes dermed en beskyttende hinde, så skidt og snavs forhindres i at trænge ned i gulvet, samtidig med at rengøringen af gulvet bliver lettere.

Gulvafslibning i Allerød til en fair og ærlig pris

At få et flot gulv kræver både tid, den rette behandling og godt håndværk. Hos Lykkebo sætter vi kvaliteten af vores arbejde i første række og lægger en ære i at udføre et perfekt resultat hver gang. Vi afsætter altid god tid, både til selve udførelsen af arbejdet, men også til dig som kunde. På den måde sikrer vi, at slutresultatet bliver, som du gerne vil have det.

gulvmand alleroed

Vi sliber gulvet 2-3 gange afhængigt af type og tilstand, og er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere for at give et pænere afsluttende resultat. Disse ting taget i betragtning, så er Lykkebo nok et af de bedste gulvfirmaer i Allerød til prisen.

Priserne kan variere – fx. hvis gulvet er skævt og skal rettes af, eller der er en masse søm i gulvet. Dette vil betyde, at vi skal bruge ekstra tid på at udføre arbejdet. Igen vil valget af behandlingstypen også være med til at spille en afgørende rolle for prisen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vælg et gulvfirma i Allerød, som du kan stole på

Vælger du gulvfirmaet Lykkebo til at hjælpe dig med at give dine gulve nyt liv, er du sikret god service fra start til slut. Vi aftaler i fællesskab, hvad der skal ske med dit gulv, og sikrer derved, at du som kunde får det ønskede slutresultat. Så bor du i Allerød, skal du ikke gå på kompromis for at få flotte gulve. Ring og få en uforpligtende snak med os om dit næste gulvprojekt på telefon 81 81 38 32 eller udfyld vores tilbudsformular her på siden og få et gratis og uforpligtende tilbud inden for 48 timer.

alleroed gulvfirma