Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Brønshøj. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Brønshøj – Giver nyt liv til dine gulve

Bor du i et af de hyggelige villakvarterer i Brønshøj og er dine gulve lidt trætte og kedelige at se på? Så står Lykkebo klar til at hjælpe dig med dit gulvprojekt. Vi har faglærte gulvmænd med stor ekspertise, som kan hjælpe dig med at få dine gamle gulve til at blive så flotte som nye.

Uanset om det ved præcis hvad der skal ske med dine gulve eller ej, står vi altid klar til at hjælpe dig. Har du brug for hjælp eller har du nogle spørgsmål omkring behandlingen af dine gulve kan du altid kontakte os på telefon 81 81 38 32 Du kan også udfylde vores tilbudsformular her og få et uforpligtende og gratis tilbud, med svar indenfor 48 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Kan alle gulve slibes?

Inden vi påbegynder arbejdet, undersøger vi altid hvilken forskellige ting, for at sikre at gulvet kan tåle at blive slebet og samtidig om der er nogle udfordringer, som kan give problemer med behandlingen af dit gulv.

Der er overordnet tre typer af gulve, som er meget udbredte i de danske hjem. Laminat, lamelparket og massivt plankegulv.

traegulvsslibning broenshoej

Laminatgulve ligner til forveksling trægulve, men det er fremstillet af flere lag papir, med en plastoverflade, som derved gør det umuligt at slibe og behandle uden at ødelægge det. Har du derfor laminatgulve, anbefaler vi i stedet at du udskifter gulvet, hvis det er træt og kedeligt at se på.

Lamelparket er som med laminatgulve opbygget af lag, forskellen er bare at lagene er fremstillet i spånplader eller krydsfiner, med det øverste lag bestående af massivt træ. Tykkelsen på det øverste lag er derfor det afgørende for hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet. Som regel kan de fleste lamelgulve tåle at blive slebet to gange, men ved de billigere lamelgulve kan slidlaget, det øverste lag, være så tyndt at gulvet derfor kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Har man derimod et lamelgulv med et tykt slidlag, vil det som oftest kunne slibes op til 6 gange.

Massivt plankegulv er den mest hårdføre gulvtype, og kan derfor som hovedregel altid tåle at blive slebet. Det der dog kan være afgørende, for om gulvet kan slibes, er om gulvet har nogle udfordringer eller det er blevet slebet det maksimale antal gange.

Forskellige gulvbehandlingstyper

Når man vælger gulvbehandling er det vigtigt at gøre sig overvejelser omkring, hvor slidstærkt man ønsker ens gulv skal være og hvor meget tid man ønsker at skulle bruge på at vedligeholde gulvet.

Vælger man at behandle sit gulv med lak, vil man få et gulv, som kræver minimal vedligeholdelse og har en høj slidstyrke. Lakeringen lægger sig som en hinde på gulvet og beskytter mod skidt og snavs. Vores standard lakering består af en vandbaseret lak, som udlægges tre gange på gulvet, efter afslibningen. Til sidst udlægges et afsluttende slidlag, som gør det muligt både at netpolere sine gulve, men også at lægge et nyt toplag, hvis der skulle opstå små overfladeridser. Derved vil tidsforbruget vi skal bruge næste gang på at behandle dine gulve, være billigere sammenlignet med at skulle afslibe gulvet igen og lægge lak i flere lag.

lakering af gulv broenshoej

Ønsker du et gulv, som derimod gulv som kræver lidt mere vedligeholdelse, men har en flot glød og giver en masse spil i træet. Så skal du vælge oliebehandling. Oliebehandling er mindre slidstærkt, og vil med tiden kræve vedligeholdelse i form af genoliering. Man kan dog med oliebehandling være med til at give gulvet en lysere eller mørkere farve hvis man ønsker det.

Vil du hellere have et lidt billigere, men råt og naturligt look, kan du vælge at ludbehandle dine gulve. Med en ludbehandling går man ind og stopper træets naturlige gulningsproces og beskytter gulvet. Ludbehandlingen består i en sæbeblanding, som gulvet vaskes over med. Denne sæbeblanding vil som oftest indeholde hvidpigmentering. Det anbefales at man vasker sit gulv over i en kraftig sæbeopløsning, flere gange, for at mætte gulvet med sæbevandet og derved danne en beskyttende hinde, som vil være med til at gøre det nemt at rengøre gulvet fremadrettet.

Vi passer på miljøet og arbejder med miljøvenlige kvalitetsprodukter

Trægulve er et levende materiale at arbejde med. Derfor er det vigtigt at behandle dem med de bedste produkter. Udover at bruge de bedste produkter til dit gulv, er brugen af vores miljøvenlige produkter også med til at sikre og beskytte indeklimaet i dit hjem.

gulvmand broenshoej

Gulvfirmaet Lykkebo anvender udelukkende miljøvenlige olier og lakker der overholder alle internationale miljøkrav. Herunder gør vi blandt andet brug af produkter fra Bona, som er pioner indenfor vandbaseret kvalitetslak.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Skal vi give dine gulve nyt liv?

Uanset hvor i Brønshøj du bor, står vi klar til at hjælpe dig med dit gulvprojekt. Vi tilbyder et uforpligtende og gratis tilbud, og det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular her så sender vi et skriftligt tilbud til dig indenfor 48 timer. Har du derimod brug for vejledning eller har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32.

gulvarbejde broenshoej