Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Måløv. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning i Måløv og omegn

Trænger dit gulv til en kærlig hånd? Og bor du i Måløv, Smørumnedre eller omegn? Så er du kommet til den rette gulvmand. Her hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi mange års erfaring med alle former for gulvbehandlinger og gulvafslibning i Måløv og omegn. En gulvafslibning kan gøre dit gulv så godt som nyt uden at du skal ud og betale det hvide ud af øjnene for at få et nyt gulv lagt. Du kan læse mere her på siden om hvilke muligheder vi tilbyder for at gøre dit gulv så godt som nyt igen.

Vi tilbyder en gulvafslibning med efterbehandling!

Når dit gulv får en gulvafslibning er der også rig mulighed for at give gulvet det helt rigtige udseende og beskytte det mod slid og slag med en gulvbehandling. Vi hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder en bred vifte af behandlinger, herunder oliebehandling, ludbehandling, lakbehandling, gulvlægning og gulvafslibning i Måløv og omegn.

Så hvis du leder efter en lokal gulvmand, som har mange års erfaring med at lave ovenstående behandlinger, er du kommet til rette sted. Her i virksomheden har vi et højt serviceniveau og kvalitet i højsædet og vi står derfor klar til at vejlede og rådgive dig gennem processen til dit nye gulv. Vi tilbyder altid et gratis og for dig uforpligtende tilbud på, hvad en gulvbehandling og gulvafslibning i Måløv ville koste netop dig.

Kontakt os i dag på 81 81 38 32 eller skriv til os gennem kontaktformularen her på siden – så vil du modtage et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Trænger dit gulv til en gulvafslibning i Måløv eller omegnen?

Det er ikke alle gulve, som kan holde til en gulvafslibning. Når du har taget kontakt til os er første skridt altid at vi sammen finder ud af din gulvtype. Gulvtypen har nemlig stor betydning for hvor mange gulvafslibninger, det kan holde til.

Nogle gulve kan tåle mange afslibninger, mens andre kun kan tåle en enkelt. Derudover er der nogle gulve som syner af træ men som faktisk er helt anderledes opbygget og derfor ikke tåler en afslibning. Der er også andre faktorer, som afgør hvilken type behandling, dit gulv har brug for, herunder gulvets alder, materiale og slitage.

Når først vi har fået styr på type og ønskede behandling går vi i gang med gulvafslibningen. Det kan indebære at rette skævt gulv og at behandle træet først med en grov type sandpapir efterfulgt af en blidere og mere præcis type sandpapir for et skarpt resultat.

Du kan blive klogere på de forskellige gulvtyper herunder.

slibning af doertrin gulvfirma albertslund

Os hos Gulvfirmaet Lykkebo plejer at skelne mellem tre forskellige typer gulv: Laminatgulv, massivt trægulv og lamelparketgulv.

Laminatgulv syner af træ, men synet bedrager. Denne gulvtype er nemlig opbygget af flere lag papir med et tyndt lag plastik på toppen for at beskytte det. Selvom det kan ligne træ er denne gulvtype derfor ikke egnet til en gulvafslibning, da det ville gøre skade på plastiklaget og beskadige gulvet.

Massivt trægulv eller massive træplanker er en gulvtype, som udelukkende består af træplanker. Det er heldigt for dig, som går og behøver et nyt gulv, hvis du har denne gulvtype. Massivt trægulv kan som hovedregel altid holde til endnu en afslibning og det kan dermed næsten altid fornyes, hvis det f.eks. er blevet beskadiget og misfarvet.

Lamelparketgulv er den sidste gulvtype, som ligner træ. Det er på en måde en hybrid mellem laminatgulv og massivt træ. Denne gulvtype er nemlig bygget op af flere lag krydsfiner eller spånplader, men til forskel for laminatgulvet, er det øverste lag lavet af massive træplanker. Det betyder som regel, afhængig af det øverste lags tykkelse, at lamelparketgulve kan tåle 1-6 gulvafslibninger før det skal skiftes.

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til din gulvtype og andre faktorer, som kan have betydning for hvilke behandlinger vi kan give gulvet. Så hvis du bor i Måløv eller en af de omkringliggende byer, hjælper vi dig gerne med spørgsmål omkring gulvafslibning og gulvbehandling af dit gulv. Ring på 81 81 38 32 eller skriv i kontaktformularen, så vender vi tilbage.

 

En gulvbehandling forlænger gulvets levetid

Når du får lavet en gulvafslibning, er der gode grunde til at vælge en efterbehandling af dit gulv. Det kan forlænge gulvets levetid og give gulvet den helt rigtige udseende. Her hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi en bred vifte af gulvbehandlinger, som kan give dit gulv det udseende, slidstyrke og krav til vedligeholdelse, som passer dig.

Gulvlakering

Dette er den type gulvbehandling, som hovedparten af vores kunder vælger. Det er der gode grunde til, for et lakeret gulv er nemlig et yderst slidstærkt gulv, som ovenikøbet kræver meget lidt vedligeholdelse og rengøring. Derudover giver det dine gulve et matteret, klar og rent udseende. En gulvlakering beskytter mod spildte væsker og skidt ved at give en beskyttende hinde til træets overflade som forhindrer spildte sager i at binde sig til gulvet.

Når du får lakeret dit gulv hos Gulvfirmaet Lykkebo benytter vi en standard vandbaseret lak, som selvfølgelig lever op til miljøkravene. Denne lægges i tre lag, så vi giver en god og grundig beskyttelse til dit gulv. Ønsker du et ekstra slidstærkt gulv har vi også en eftertragtet 2-komponent lak, som er lidt dyrere, men som beskytter dit gulv ekstra meget.

Vi har mange typer lak på lager, så du har mange valgmuligheder når du får lavet en gulvlakering hos os. Du bliver taget med ind over processen og får derfor lov til at vælge udseendet på det færdige gulv.

traegulvs lakering og gulvafslibning albertslund

Oliebehandling

Dette er en gulvbehandling, der kan give dit gulv en smuk varm glød. Her hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi et stort sortiment af indfarvningsolier, så dit gulv kan få det helt rigtige finish. Vi har blandt andet olier, som gør træet lysere eller mørkere, samt olier der kan give dit gulv et rustikt udseende af drivtømmer. Der er derfor også rig mulighed for at bestemme udseendet på dit gulv i Måløv eller omegn, hvis du vælger oliebehandling.

Man skal dog være opmærksom på, at en oliebehandling ikke beskytter lige så meget som en gulvlakering og at denne behandling kræver mere vedligeholdelse. Olien giver ikke samme slidstyrke til gulvet og spildte væsker trænger hurtigere ind, så man skal være opmærksom på at rengøre rimelig hurtigt for at undgå pletter og misfarvninger. Gulvet kræver også en løbende genoliering, hvis det skal beholde sin glans. Derudover koster en oliebehandling mere end en gulvlakering, fordi gulvet skal slibes yderligere for at olien kan trænge ind i træet på den rigtige måde under behandlingen.

Ludbehandling

Dette er den sidste form for efterbehandling, vi tilbyder efter du får foretaget en gulvafslibning hos Gulvfirmaet Lykkebo. Denne gulvbehandling giver gulvet et råt og naturligt udseende. Du kan vælge mellem naturlud, som ikke påvirker træets farve, eller en hvidpigmentering, som beskytter mod træets naturlige gulningsproces og dermed giver flotte og lyse gulve.

En ludbehandling af dit gulv stiller dog også nogle krav til vedligeholdelse, som en lakbehandling ikke gør. Eksempelvis anbefaler vi at du efterbehandler det ludbehandlede gulv en 10-15 gange med en kraftig sæbeblanding inden du tager gulvet i brug og det ludbehandlede gulv kræver løbende rengøring at holde gulvet stærkt og pænt. Det er dog et billigt alternativ til oliebehandling og lakbehandling, som nogle af vores kunder foretrækker.

Hvis du har spørgsmål til de forskellige gulvbehandlinger, vil vi glædeligt vejlede dig. Kontakt os via vores kontaktformular her på siden eller ring til os på 81 81 38 32 inden du får foretaget en gulvafslibning i Måløv og omegn – så får du professionel vejledning.

 

Lokal og erfaren gulvmand der kan klarer din gulvafslibning i Måløv og omegn

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo tager vi en stolthed i et godt stykke håndværk. Vi har mange års erfaring med gulvlægning, gulvbehandling og gulvafslibning i Måløv og omegn. Hos os er du altid sikret et højt niveau af service og du bliver inddraget i processen – så du kan være sikker på at du får et smukt gulv skræddersyet til dig. Vi overholder altid de aftaler om pris og tidsplaner, vi blev enige om da aftalen faldt på plads, og vi har styr på tilladelser og miljøkrav.

Er du blevet nysgerrig på hvad en gulvafslibning i Måløv vil koste for dig? Når du udfylder vores kontaktformular, får du et gratis og uforpligtende tilbud på en komplet gulvafslibning og efterbehandling. Vi bryder os heller ikke om ubehagelige overraskelser og har stor gennemsigtighed. Du er altid velkommen til at ringe til os på 81 81 38 32, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←