Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Lynge. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Har du brug for en gulvafslibning i Lynge?

Drømmer du om et smukkere gulv? Vi har mange års erfaring med gulvbehandling og gulvafslibning i Lynge og resten af Nordsjælland. Hos os i Gulvfirmaet Lykkebo er dit gulv i gode hænder. Vi leverer altid kvalitetshåndværk til en fair og ærlig pris fastlagt på forhånd. Så hvis du leder efter en dygtig gulvmand, som kan forny dit gulv uden det koster en bondegård, er du kommet til rette sted.

Gulvafslibning og efterbehandling af dit gulv

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi mange års erfaring med alt fra gulvlægning til gulvbehandling. Vi tilbyder ikke bare gulvafslibning i Lynge men giver også en god efterbehandling af gulvet, herunder lakbehandling, oliebehandling eller ludbehandling i Lynge og omegn.

Hvis du leder efter en virksomhed, som kan passe godt på dine gulve og give dem en kærlig hånd, er du kommet til det rette sted. Vi har fokus på kvalitet og service gennem hele processen og står klar til at rådgive og vejlede dig til den helt rigtige gulvbehandling.

Så hvis du er nysgerrig på hvad det vil koste dig at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, kan du udfylde vores kontaktformular og modtage et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Vi sidder også klar ved telefonen på 81 81 38 32.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulve = forskellige typer af gulvafslibninger

Når du får fornyet dit gulv hos os, starter vi altid med at få styr på hvilken gulvtype din bolig har. Vi går i gang med det samme ved at få en samtale med dig om gulvtype og optimal gulvbehandling til netop dit gulv.

Nogle gulve kan ikke tåle en afslibning, mens andre gulve måske har godt af en helt anden gulvbehandling, end du først gik og troede. Det afhænger i høj grad af materiale og alder, om gulvet kan holde til endnu en afslibning og gulvbehandling.

slibning af doertrin gulvfirma albertslund

Man plejer at skelne mellem tre forskellige trælignende gulvtyper: massivt træ, lamelparketgulv og laminatgulv. Du kan lære mere om gulvtyperne her.

Laminatgulv er en gulvtype som syner af træ, men som faktisk ikke tåler gulvafslibning eller gulvbehandling. Det skyldes at gulvet er opbygget af mange lag papir med en overflade på toppen af plast. Derfor ville det gøre mere skade end gavn at forsøge at slibe et laminatgulv, selvom det ved første øjekast ligner et trægulv.

Massivt træ er derimod en gulvtype, som tåler mange gulvafslibninger. Som navnet antyder er denne type gulv lavet af massive træplanker og det kan derfor som tommelfingerregel altid tåle en afslibning til, hvis det er blevet nedslidt. Det er gode nyheder for dig med gulv af massivt træ, som gerne vil have et flottere gulv uden at betale for en ny gulvlægning.

Laminatparketgulv er den tredje og sidste gulvtype. Denne type gulv er en hybrid mellem massivt træ og laminatgulv, fordi det ligesom laminatgulvet har mange lag af f.eks. træspåner eller krydsfiner men med et afgørende lag af massivt træ øverst. Det gør det muligt at afslibe laminatparketgulve, men det kan typisk kun holde til 2-6 gulvafslibninger i sin levetid på grund af det tyndere lag af træplanker.

Hvis du er i tvivl om hvilken gulvtype du har i dit hjem, står vi klar til at vejlede dig. Ring på 81 81 38 32 eller kontakt os på kontaktformularen, så finder vi ud af hvad vi her hos Gulvfirmaet Lykkebo kan tilbyde dit gulv, i forhold til gulvafslibning i Lynge.

 

Gulvbehandling af forskellig art

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi vores kunder frit valg mellem mange forskellige efterbehandlinger af nyslebne gulve. Det rigtige valg afhænger af hvilket udtryk og slidstyrke du ønsker for dit gulv, samt hvor villig du er til at bruge tid og kræfter på at vedligeholde det. Generelt kan gulvbehandlinger sorteres i tre kategorier: Gulvlakering, oliebehandling eller ludbehandling. Læs mere om de forskellige typer herunder.

Gulvlakering

Dette er vores mest udbredte og eftertragtede gulvbehandling. Det skyldes særligt lakerede gulves langvarige beskyttelse mod slitage. Derudover kræver gulve efterbehandlet med lak et minimum af vedligeholdelse og er nemme at gøre rene. En gulvlakering beskytter træet mod skidt og spildte væsker i mange år ved at give det en beskyttende hinde.

Hvis du vælger en gulvlakering hos os i Gulvfirmaet Lykkebo, får dit gulv en professionel behandling. Vi starter behandlingen ved at give gulvet en standard vandbaseret lak i tre lag. Du kan også vælge at få et ekstra slidstærkt gulv ved at gøre brug af vores eftertragtede 2-komponent lak, som til en lidt højere pris gør dit gulv i stand til at holde sig bedre end nogen anden behandling.

Du kan selv frit vælge mellem vores store udvalg af de forskellige former for gulvlakering, vi har på lager. Når gulvbehandlingen går i gang vil du også blive taget med ind over processen og det er vigtigt for os, at du får lov at bestemme udseendet på det færdige gulv så det passer til din bolig i Lynge.

traegulvs lakering og gulvafslibning albertslund

Oliebehandling

Dette er en gulvbehandling, som giver en unik glød til dit gulv, men som også kræver en del mere vedligeholdelse end en gulvlakering. Ved en oliebehandling har du mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af indfarvningsolier, så du kan give dit trægulv den helt rigtige nuance. Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi bl.a. olier til at gøre træet mørkere eller lysere, samt en olie til at give dit gulv et naturligt udseende af drivtømmer.

Hvis du vælger en oliebehandling, skal du være opmærksom på at et oliebehandlet gulv er mere sårbart end et lakeret gulv. Der er derfor en lavere resistens mod mærker og spildte sager skal tørres op med det samme for at forhindre misfarvninger. Gulvet skal også efterfølgende genolieres nogle gange og prisen ligger lidt højere end ved en gulvlakering, fordi gulvet skal afslibes finere. Til gengæld kan olien give dit gulv en anderledes glød og vi har derfor nogle kunder, som foretrækker udseendet på et oliebehandlet gulv.

Ludbehandling

Dette er din sidste og billigste mulighed at vælge mellem ud af vores tre typer gulvbehandlinger. Selvom det er den billigste behandling ud af de tre, beskytter den stadig dit gulv mod slitage. Træet får ved en ludbehandling et råt og naturligt udseende. Du kan vælge mellem naturlud eller lud med hvidpigmentering, som kan påvirke træets farvenuancer idet gulvet ældes.

Hvis du vælger at os hos Gulvfirmaet Lykkebo skal hjælpe dig med en ludbehandling af dit gulv, skal du være opmærksom på at du bør efterbehandle gulvet med en kraftig sæbeblanding 10-15 gange. Det anbefaler vi fordi det styrker dit gulv betydeligt mere og gør det nemmere at holde gulvet flot og lysende efterfølgende. Det kræver derfor også en smule mere vedligeholdelse end et lakeret eller oliebehandlet gulv.

Er du i tvivl om hvilken gulvbehandling der er den rigtige for dig? Du er altid velkommen til at kontakte os for at få besvaret dine spørgsmål på 81 81 38 32 eller ved at kontakte os via vores kontaktformular. Så finder vi en gulvman til at klare din gulvafslibning i Lynge samt efterbehandling af dine gulve.

 

Professionel gulvafslibning i Lynge til en fair pris

Hos os i Gulvfirmaet Lykkebo er du altid sikret et højt niveau af service og kvalitet hele vejen. Vi har mange års erfaring, har styr på krav og tilladelser og bruger altid miljørigtige produkter, som overholder internationale miljøkrav. Vi tager dine ønsker alvorligt og hjælper dig i mål med det gulv, du drømmer om. Alt sammen til en fair pris og med en stor respekt for den aftale og de rammer vi bliver enige om fra starten af.

Så hvis du vil give dit gulv et nyt liv, er du velkommen til at høre hvad vi kan gøre for dig på 81 81 38 32. Hvis du allerede nu er klar til at indhente et tilbud kan du udfylde vores kontaktformular – så modtager du et tilbud inden for 24 timer på gulvafslibning i Lynge.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←