Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Hørsholm. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Hørsholm – Giv dit hjem flotte nye gulve

Skal du have ordnet gulve, men synes du også der er så mange gulvfirmaer i Hørsholm at vælge imellem? Gulvfirmaet Lykkebo er en virksomhed ved faglærte og dygtige gulvmænd, som har mange års erfaring og ekspertise indenfor gulvafslibning og behandling. Vi udfører kvalitetsarbejde og anvender kun de bedste kvalitets- og miljøvenlige produkter.

Har du ikke fået behandlet dine gulve før, kan det være svært at vide præcis hvilken behandlingstype der passer bedst til netop dit trægulv, og om dit trægulv overhoved kan tåle at blive slebet. Længere nede kan du læse mere om de forskellige gulvtyper og muligheden for afslibning, samt hvilke behandlingstyper vi hos Lykkebo kan tilbyde dig som kommende kunde til gulvafslibning Hørsholm.

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og råde og vejlede, så dit gulv får den helt rette behandling. Du kan også udfylde vores tilbudsformular nedenfor, så ringer vi dig op og får en snak om hvordan vi sammen finder den bedste løsning til netop dit gulv. Vores tilbud er både gratis og uforpligtende og vi kan hjælpe dig uanset hvor i Hørsholm du bor.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper

Inden vi påbegynder vores arbejde er det vigtigt for os at få klarlagt hvilken gulvtype der er tale om hos den enkelte kunde. Gulvtypen er nemlig afgørende for hvilken afslibning og behandling vi kan tilbyde, hvis gulvet ikke allerede har nået sine maksimale antal slibninger og behandlinger.

Laminatgulv har udseende som et trægulv, men er egentlig opbygget af flere lag papir, belagt med en overflade af hård plast. Har man denne gulvtype, kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for behandling, da det vil ødelægge gulvet hvis man begynder at slibe og behandle det.

Lamelparket gulv er som laminatgulve opbygget af flere lag, hvoraf lagene her består af spånplader eller krydsfiner, med det øverste lag bestående af massivt træ. Denne gulvtype kan som udgangspunkt godt tåle at blive slebet. Det afgørende er dog hvor tykt det øverste lag er, slidlaget, som består af massivt træ. Nogle lamelparket gulve har et tyndt slidlag og kan kun tåle at blive slebet en enkelt gang, hvor andre har et højt slidlag og kan tåle at blive slebet helt op til 6 gange.

Massivt trægulv er den mest hårdføre og slidstærke gulvtype, som består af massive planker af træ. Denne gulvtype kan som udgangspunkt tåle at blive slebet et utal af gange.

blank

Har du lamelparket eller massivt trægulv, undersøger vi hos Lykkebo altid hver kundes gulv, for at vurdere behandlingsmulighederne inden vi påbegynder arbejdet. Trægulve er et levende materiale og derfor er ingen gulve ens. Der kan derfor være nogle uforudsete udfordringer med gulvet, som kræver anden behandling, eller som gør at vi ikke kan tilbyde nogle former for behandling. Eksempelvis hvis gulvet har opnået sine maks antal afslibninger.

Gulvbehandling til enhver smag

Hos gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde dig i Hørsholm forskellige behandlinger til dit nyslebet trægulv. Vi står altid klar til at rådgive dig, men i sidste ende er det en smagssag hvilken behandling man skal vælge til sit trægulv. Det vigtigste i valget af behandling, er at gøre sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt et gulv man ønsker og samtidig hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse.

Lakering

Ønsker du et trægulv som har en høj slidstyrke og som kræver minimal vedligeholdelse, så anbefaler vi at man vælger at få lakeret sine slidte trægulve. Lakken danner et beskyttende lag på trægulvet, som blandt andet forhindre væske i at trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Ønsker du et trægulv med en ekstra høj slidstyrke kan vi tilbyde vores 2-komponentslak. Den har en endnu højere slidstyrke, men prisen er dog også en anelse dyrere end vores standardlakering.

Når vi har lakeret dit trægulv, udlægger vi et afsluttende slidlag. Dette er med til at sikre den gode slidstyrke til gulvet, og gør det samtidig muligt for dig som kunde at netpolere eller give gulvet et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå overfladeridser eller dybe ridser.

blank

Oliering

Ønsker du et gulv med masser spil, fremhævede åre og en fantastisk glød, så skal man vælge at oliebehandle sine gulve. Ved oliebehandling er det dog vigtigt at være opmærksom på at slidstyrken vil være lavere end ved lakering, samtidig med at trægulvet vil kræve en del vedligeholdelse i form af genoliering.

Prisen på oliebehandling, vil som udgangspunkt være en anelse dyrere end lakering, da det kræver at gulvet bliver slebet ekstra fint, for at undgå slibespor. Olien kan nemlig ikke rette op på overfladen, på samme måde som en lakering kan.

Ved valget af oliebehandling hos Lykkebo, kan vi tilbyde et bredt udvalg af indfarvningsolier, som gør det muligt at give sine slidte trægulve et enten lysere eller mørkere udseende. Så ønsker du et helt nyt udseende til dine gulve i dit hjem i Hørsholm, så er oliebehandling den rette løsning for dig.

Ludbehandling

Er du mere til det mere rå og naturlige trægulv, som samtidig er et billigere alternativ end olie og lakering, så skal man vælge at ludbehandle sine gulve. Det vigtige at være opmærksom på hvis man vælger denne behandling, er at gulvet kræver vedligeholdelse i form at vask med sæbespåner.

Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering. Ved at vaske gulvet med denne sæbeblanding, går man ind og stopper træets naturlige gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men i sidste ende er det givet godt ud. Det sikre nemlig at gulvet er mættet med sæbevand, inden det bliver udsat for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet, og som samtidig gør det nemt at rengøre og vedligeholde.

Specificeret tilbud uden uforudsete udgifter

Der findes mange gulvfirmaer i Hørsholm og omegn, hvoraf mange kan tilbyde billige priser på afslibning og behandling af alle gulve. Desværre afspejler den billige pris sig også i det udførte arbejde. Hos Lykkebo prioritere vi godt håndværk og kvalitet, til en fair og ærlig pris. Vi er derfor ikke det dyreste eller det billigste gulvfirma på markedet men vi sikre dig et slutresultat, som du bliver glad for.

gulvmand i hoersholm

Har du et gulv, som er fyldt med søm eller er meget ujævnt, vil det for os kræve mere arbejde og derved også længere tid, som i sidste ende kan få en indvirkning på den endelige pris. Efterbehandlingen til dit trægulv, vil også have en betydning for prisen, da olie er dyrere end lak, og at lak er dyrere end ludbehandling. Vi udformer derfor et uforpligtende tilbud til dig, som specificere alle de arbejdsopgaver vi skal udfører, de produkter vi skal anvende, samt den endelige pris for hele gulvarbejdet, så der for dig som kunde ikke kommer nogle uforudsete udgifter i sidste ende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Lykkebo står klar til at hjælpe dig med gulvafslibning hørsholm

Uanset størrelsen på dit gulvprojekt, står vi klar til at hjælpe dig med at give dine trægulve en opfriskning. Vi har flere års erfaring, passer godt på dit hjem og har mange glade kunder. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at høre om dine tanker og drømme for dit trægulv. Vi kan naturligvis også svare på de spørgsmål du måtte have, og råde og vejlede dig. Har du allerede styr på hvad der skal ske med dine gulve, for at de bliver som du ønsker, så er du velkommen til at udfylde vores tilbudsformular her på siden, så sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at give dine gulve i Hørsholm et forfriskende pust. Vi hjælper med (næsten) alle gulve.

gulvfirma hoersholm