Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Slangerup. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Slangerup – Vi hjælper med både små og store gulvprojekter

Er gulvene i i dit hjem i Slangerup slidte og kedelige og trænger de til nyt liv, så er det Gulvfirmaet Lykkebo du skal kontakte. Vi kan hjælpe med afslibning og behandling og give dine gulve det udseende du altid har drømt om. Vi har mange års erfaring og ekspertise og giver altid vores kunder den bedste service.

Som privatperson ved man måske ikke så meget om gulvafslibning og behandling, og det kan være svært at vide hvilke muligheder og løsninger der er bedst for ens gulv. Lykkebo står klar til at hjælpe, så dit trægulv får den helt rigtige behandling. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en snak med os om dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Så kan vi ringe dig op eller sende et skriftligt tilbud. Vi står klar til at hjælpe uanset størrelsen på dit gulvprojekt i Slangerup.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Afslibning af gulve

Der findes forskellige gulvtyper, som kræver forskellig afslibning. Det er derfor vigtigt for os at undersøge gulvet hos hver enkelt kunde, for at kunne give den rette afslibning. Nogle gulvtyper tåler slet ingen afslibning på grund af opbygningen, som betyder at det vil blive ødelagt hvis man sliber på det. Der kan også være udfordringer med gulvet som betyder at det kræver en anden form for behandling. Gulvet kan naturligvis også allerede være blevet slebet maks antal gange. Derfor er det vigtigt for os at se gulvet inden vi påbegynder vores arbejde.

Lamiatgulv er en vedligeholdelsefri og meget almindelig gulvtype i de danske hjem i dag. Hvis du har denne gulvtype i dit hjem i Slangerup, kan vi desværre ikke tilbyde vores hjælp. Selvom laminatgulv ved første øjekast kan ligne træ, så har det en opbygning af mange lag papir, med en overflade af hård plast. Begynder man at slibe på dette ødelægges gulvet.

Lamelparket har samme opbygning som et laminatgulv, forskellen ligger dog i at opbygningen her består af spånplader eller krydsfiner, med en overflade bestående af massivt træ. Overfladen af massivt træ er samtidig også det afgørende for om gulvet kan slibes. Nogle lamelparketgulve har et tykt lag træ, som betyder det kan slibes mange gange, mens andre har et tyndt og kun tåler afslibning en enkelt gang.

Massivt trægulv er den gulvtype der som oftest altid vil kunne tåle afslibning. Det afgørende her er dog om gulvet allerede har opnået sine maks antal afslibninger. Som udgangspunkt kan et trægulv af massivt træ tåle afslibning et utal af gange inden det er helt nedslidt.

gulvfirma slangerup

Behandling af gulve

Når gulvet er blevet slebet skal det have behandling, for at undgå at det bliver plettet og grimt af væske, snavs og slid. Ved at give gulvet en overfladebehandling, beskytter man trægulvet mod dette og det bliver samtidig også nemmere at holde rent. Hos Lykkebo kan vi tilbyde forskellige behandlingstyper, som giver forskelligt udseende til gulvet. Når man skal vælge gulvbehandling er det vigtigt at man gør sig nogle tanker omkring hvor slidstærkt man ønsker gulvet skal være og hvor meget til man ønsker at skulle bruge på vedligeholdelse.

Lakering er den mest valgte behandling blandt vores kunder. Den giver et slidstærkt gulv, som kræver minimal vedligeholdelse. Lakken lægger sig som en hinde på gulvet og forhindre væske i at trænge ned og efterlade grimme mærker.

Hos Lykkebo tilbyder vi to former for lakering. Vi har vores standardlakering, som består af en vandbaseret lak som udlægges på gulvet tre gange og afslutningsvis får et sidste slidlag, for at sikre en god slidstyrke til gulvet. Derudover kan vi tilbyde vores 2-komponentslak som giver en endnu højere slidstyrke, men som samtidig er en anelse dyrere end vores standardlakering.

gulvlakering i slangerup

Oliebehandling er til dig der ønsker et gulv med træets naturlige spil fremhævet. Det der dog er vigtigt at gøre opmærksom på hvis man ønsker at oliebehandle sine gulve, er at det kræver en del mere vedligeholdelse end ved lakering. I takt med at gulvet bliver slidt, vil det kræve genoliering.

Vælger man en oliebehandling, skal man også vide at det vil være en del dyrere end ved lakering. Det skyldes blandt andet at oliebehandling af trægulve, kræver at gulvet slibes ekstra fint, for at undgå slibespor i trægulvet. Olien kan nemlig ikke rette overfladen op, på samme måde som det er tilfældet med lak.

Hos Lykkebo kan vi tilbyde forskellige indfarvningsolier, som kan gøre dit trægulv enten mørkere eller lysere. Hvis du ønsker det har vi også olie, som kan få trægulvet til at ligne drivtømmer.

Ludbehandling giver gulvet et naturligt og råt udseende. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

 

Kan jeg gøre det selv?

Gulvafslibning og den efterfølgende behandling er ikke noget man bare lige kaster sig ud i som privatperson. Har man aldrig prøvet at arbejde med en slibemaskine før, kan det nemt resultere i “kutterslag” som er bølgelignende mærker, som slibemaskinen efterlader, hvis man ikke holder et konstant og bestemt tryk mod gulvet. Har man først fået lavet disse mærker på sit trægulv, kan det være svært at få en flot og jævn afslibning, selv for en fagmand. Samtidig er det også dyrt at slibe og behandle sine gulv selv. Man skal leje en masse udstyr, da det meste ikke er hvermands eje. Det kan hurtigt løbe op i rigtig mange penge, og måske ender man ikke ud med det resultat som man egentlig havde regnet med.

Vil du derfor være sikret et ordentligt resultat fra starten til dine gulve i Slangerup anbefaler vi at man anvender en fagmand til jobbet. Han ved både hvordan gulvet skal slibes og kan råde og vejlede i forhold til den efterfølgende behandling, så dit gulv får det bedst mulige slutresultat.

gulvmand i slangerup

Garanti for godt håndværk med det bedste produkter

For at få det flot gulv, kræver det både tid, den rette behandling og et godt håndværk. Hos Lykkebo har vi altid godt håndværk i centrum og sætter en ære i at udføre et perfekt resultat hver gang. Vi mener at “hastværk er lastværk” og afsætter derfor altid god tid til hver enkelt opgave. Vi sliber altid dit gulv 2-3 gange afhængigt af type og tilstand, er gulvet skævt retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning. Tager du disse ting i betragtning, så er Lykkebo en af de bedste gulvmænd til prisen i Slangerup.

Vælger du os som din personlige gulvmand i Slangerup er du som privatkunde dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. På den måde er vi med til at sikre at vores kunder får udført korrekt arbejde, uden fejl og mangler på det håndværksmæssige.

Vi er rigtig glade for vores kunder og samtidig rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer på trustpilot. Vi gør meget for at opretholde vores kunders tilfredshed og yder derfor altid en god service over for alle vores kunder.

I arbejdet med trægulve er det vigtigt at være bevidst om at det er et levende materiale. Derfor er det vigtigt at man passer godt på det og anvender nogle gode kvalitetsprodukter. Hos Gulvfirmaet Lykkebo anvender vi kun de bedste kvalitetsprodukter, som samtidig er miljømærkede. På den måde sikre vi i udførelsen af vores arbejde, at vi passer godt på miljøet, dit hjem og ikke mindst dine gulve. Alle vores lakker og olier er miljømærkede og overholder alle de internationale miljøkrav.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi står klar til at hjælpe dig

Skal vi hjælpe dig med at give dine gulve et nyt udseende eller trænger det blot til at blive opfrisket, så står Lykkebo klar til at hjælpe. Vi sikrer dig en god service fra start til slut og aftaler i fællesskab hvad der skal ske med dit gulv. På den måde sikre vi dig som kunde at du får det resultat du har drømt om. Ring til os allerede i dag på telefon 81 81 38 32 og få en uforpligtende snak med os om dit næste gulvprojekt. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden, så sender vi dig et skriftligt tilbud.

behandling af gulve i slangerup