Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Vanløse. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Vanløse – Flotte gulve til en fair pris

Gulvene i din bolig er som regel noget af det der bliver mest udsat for slid, og med tiden kan de komme til at se kedelige og slidte ud. Skal du have ordnet dine gulve kan du med fordel kontakte Lykkebo, som sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde til en god pris. Vores gulvmænd har flere års erfaring og masser ekspertise indenfor gulvbehandling, som er din sikkerhed for at resultatet bliver flot.

Bor du i Vanløse og kunne du godt tænke dig at få ordnet dine gulve så står Lykkebo klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud, med skriftligt svar indenfor 48 timer. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular her. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32 hvor vi samtidig kan råde og vejlede dig, samt besvare eventuelle spørgsmål du måtte have til behandling af dine gulve.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvafslibning – Kan mit gulv tåle det?

I de danske hjem ses der overordnet tre gulvtyper. Laminatgulve, lamelparket og massive plankegulve. Har man laminatgulve kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for behandling. Laminatgulve ligner træ, men er belagt med en plastoverflade. Hvis man begynder at slibe på denne type gulv, vil det ødelægge gulvet og man skal derved ud og bruge mange penge på at lægge nyt gulv.

slibning af traegulv vanloese

Har du derimod lamenparket eller massivt plankegulv, er der en stor sandsynlighed for at vi kan hjælpe dig. Dog kan der være nogle udfordringer med netop dit gulv, som gør at vi desværre ikke kan slibe det. Måske er det i sin levetid også blevet slebet mange gange og derved have nået sit max antal slibninger. Derfor vurdere vi altid dit gulv inden vi påbegynder arbejdet, for at sikre os at det kan tåle en afslibning.

Er du i tvivl om hvilken gulvtype du har, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en uforpligtende snak og høre hvad vi kan gøre for dig.

Hvilke behandlingstyper kan jeg vælge?

Lykkebo tilbyder overordnet tre typer gulvbehandling. Hvilken en du skal vælge kommer meget an på hvor slidstærkt dit gulv skal være og hvor meget tid du ønsker at bruge på vedligeholdelse.

Lakering giver slidstærke gulve

Hvis man ønsker et gulv som er både slidstærkt og kræver minimal vedligeholdelse, så skal man vælge at få lakeret sine gulve. Lakeringen lægger sig som en hinde på gulvet og beskytter, så skidt snavs og spildt væske ikke trænger ned i gulvet og efterlader mærker. Vores standard lakering, består i 3x udlægning af en vandbaseret lak. Ønsker du derimod en mere slidstærk gulvoverflade, kan vi tilbyde en behandling med vores 2-komponentlak. Den giver gulvet en ekstra kraftig slidstyrke, men koster også lidt ekstra i forhold til vores standardlakering. Vi kan også tilbyde en række speciel lak, som kan være med til at give dine gulve et mere mat udseende.

lakering af traegulv i vanloese

Uanset hvilken laktype du vælger, udlægger Lykkebo altid et afsluttende slidlag på gulvet. Derved bliver det muligt at netpolere sine gulve og gøre det muligt at lægge et nyt lag toplak, hvis der skulle komme små overfladeridser.

Få gulve med glød med oliebehandling

Drømmer du om at have gulve, som har en flot glød, fremhævede åre og med en masse spil i træet, så skal du vælge at få dine gulve oliebehandlet. Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på at oliebehandlede gulve, er mere sarte overfor væsker og generelt ikke er så slidstærke som lakerede gulve. Samtidig vil oliebehandlede gulve også kræve noget mere vedligeholdelse med tiden, i form at genoliering. Vælger man oliebehandling er det muligt at give træet et lysere eller mørkere udseende med de mange indfarvningsolier der findes på markedet.

Det rå og naturlige look med ludbehandling

Er du mere til det mere rå og naturlige look kan du med fordel vælge at ludbehandle dem. Ludbehandling går ind og stopper gulvets naturlige gulningsprocess og beskytter gulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholder hvidpigmentering. Vi anbefaler som udgangspunkt at du vasker dit gulv i en kraftig sæbeopløsning 10-15 gange, hvilket kan lyde af meget, men i sidste ende vil du blive glad for det. Ved at mætte gulvene med sæbevandet, inden det udsættes for skidt og snavs, vil det danne en beskyttende hinde, som gør gulvet super let at rengøre.

Er det ikke noget jeg kan gøre selv?

Gulvafslibning og den efterfølgende behandling, er ikke noget man bare lige kaster sig ud i. Har man ikke prøvet at arbejde med en slibemaskine før, kan det nemt resultere i “kutterslag”, som er de bølgelignende mærker som slibemaskinen efterlader. Har man først fået disse mærker, kan det væres svært at få en flot og jævn slibning. Derudover er det dyrt at slibe sit gulv selv. Man skal leje en masse udstyr for overhoved at kunne gå i gang. Slibemaskine, kantsliber, slibebånd og indkøb af lak eller olie. Det kan hurtigt løbe op i mange penge. Og måske står du tilbage med et resultat som ikke er så flot som du havde håbet.

gulvmand i vanloese

Vil du derfor være sikker på at få et flot resultat første gang, anbefaler vi at man kontakter en fagmand. Han ved både hvad der er godt for dit gulv og kan guide dig i hvilken behandling der er bedst, i forhold til det resultat du ønsker.

Hvad koster det så at få en gulvmand ud?

Der findes mange gulvmænd i Vanløse, hvoraf nogle tilbyder billige priser. Men lad være med til at falde for den første, bedste og billigste, for som regel vil kvaliteten også kunne afspejles ud fra prisen. Hos Lykkebo er vores mærkesag kvalitet og godt håndværk, til en fair pris.

Priserne kan dog variere lidt, i forhold til hvis du har et gulv som er meget ujævnt eller fyldt med søm. Her vil vi skulle bruge til ekstra til at udføre jobbet. Behandlingstypen som du vælger, vil også spille en rolle for prisen. Herunder er oliebehandling eksempelvis dyrere end lakering, hvilket skyldes at gulvet kræver en ekstra fin afslibning, for at undgå slibespor. Olie kan nemlig ikke rette overfladen op på samme måde som med en lakbehandling.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Skal vi tage hånd om dit næste gulvprojekt?

Så står vi altid klar til at hjælpe dig, uanset hvor i Vanløse du bor.  Du kan nemt og hurtigt få et gratis og uforpligtende tilbud, med svar indenfor 48 timer. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede til hvad der er det bedste for netop dit gulv.

blank