Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Humlebæk. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Humlebæk – Giv dine gulve nyt liv

Bor du i den gamle fiskerby Humlebæk, som i dag er kendt for at have et af de fineste kunstmuseer i verden, nemlig Louisiana, og trænger dine gulve til nyt liv? Så kan gulvfirmaet Lykkebo hjælpe. Vi har stor ekspertise og mange års erfaring og vores dygtige medarbejdere, sørger for du føler dig i trygge hænder.

Vi kan råde og vejlede så dine gulve kommer til at passe ind i netop din stil. Vi har fokus på at vores kunder er tilfredse og sørger derfor altid for at leverer en god service, samt et godt håndværk. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så ringer vi dig op. Vi kan også sende dig et skriftligt tilbud, hvilket naturligvis er gratis og helt uforpligtende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde er det vigtig at vi bliver bevidste om hvilken gulvtype der er tale om. Trægulv er et levende materiale og der er derfor ikke to gulve der er ens. Vi vurdere hver enkelt kundes gulv, for at sikre at det tåler afslibning og behandling. Nogle gulve kan have nogle udfordringer, som gør det ikke kan afslibes eller gulvet kan have fået udført maksimal antal afslibninger.

Vi sliber altid dine gulve 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Først sliber vi gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flot afsluttende slibning.

Laminatgulv ligner ved første øjekast træ, men består i virkeligheden af flere lag papir, med en overflade bestående af hård plast. Dette gør denne gulvtype meget udbredt, fordi den samtidig er vedligeholdelsesfri. Desværre tåler laminatgulv ikke afslibning, da det bliver ødelagt af det.

Lamelparket gulv består på samme måde som laminatgulv af flere lag. Forskellen er dog at lagene her består af spånplader eller krydsfiner, som er belagt med et toplag/slidlag af massivt træ. Som en tommelfingerregel siger man at lamelparket kan tåle at blive slebet to gange, men det afgørende for dette er dog hvor tykt slidlaget er. Nogle af de noget billigere varianter af lamelparket har et tyndt slidlag og kan derfor kun tåle at blive slebet en enkelt gang, men er man heldig kan man have et lamelparketgulv med et utrolig højt slidlag og det vil derfor kunne tåle at blive slebet op til hele 6 gange.

Massivt trægulv er den gulvtype, som er mest oplagt til at blive slebet og behandlet, såfremt det ikke allerede har fået udført maksimal antal afslibninger. Som navnet antyder består massivt trægulv af træplaner i rent træ og kan derved tåle afslibning og behandling et utal af gange.

Behandlingstyper til det slebede gulv

Når gulvet er nyslebet står det helt råt og skal derfor have en form for behandling, for at beskytte gulvet mod skidt og snavs, som blandt andet kan være med til at efterlade grimme mærker. Gulvfirmaet Lykkebo kan tilbyde forskellige behandlinger til det nyslebede gulv, som hver især er med til at give gulvet forskelligt udseende. Så uanset om du er til det klassiske look eller ønsker noget helt anderledes, så kan Lykkebo hjælpe. Det vigtige i valget af behandling til gulvet er dog at man gør sig nogle tanker omkring hvor slidstærkt man ønsker det og samtidig hvor meget tid man vil bruge på at vedligeholde det.

Lakering er den behandling mange af vores kunder vælger. Den giver gulvet en slidstærk overflade og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken lægger sig som en beskyttende hinde på gulvet og sikre mod at skidt, snavs og væske kan trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

Som standard lakering udlægger vi 3 lag vandbaseret lak. Vi kan tilbyde forskellige special lakker, som kan give dit trægulv det slutresultat som passer bedst ind i dit hjem i Humlebæk. Når vi har lakeret gulvet 3 gange, udlægger vi et afsluttende slidlag, som gør det muligt at netpolere eller udlægge et nyt lag toplak, hvis der opstår overfladeridser.

Oliebehandling er med til at give trægulvet en mat glød med en masse spil og fremhæver naturligt træets åre. Vælger man oliebehandling er det dog vigtigt at være bevidst om at gulvet ikke vil være så slidstærkt som ved en lakering og det med tiden vil kræve at man vedligeholder gulvet i form af genoliering.

Hos Lykkebo kan vi tilbyde forskellige indfarvningsolier, som er med til at give trægulvet det udseende som passer til dig og din stil. Vi kan både gøre gulvet lysere eller mørkere, men vi kan også få det til at ligne drivtømmer.

Prisen på en oliebehandling vil som oftest være lidt dyrere end lakering, hvilket skyldes at gulvet blandt andet kræver ekstra fin afslibning, for at undgå slibespor. Olien vil nemlig ikke kunne rette slibesporene op på samme måde som en lakering kan.

Ludbehandling giver et råt og naturligt udseende til trægulvet og er samtidig også den billigste løsning. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Gør det selv eller fagmand?

Gulvafslibning og behandling kræver erfaring og ekspertise og er derfor ikke noget vi anbefaler folk selv at kaste sig ud i. Det er både dyrt i forhold til alt det man skal bruge, og som regel skal man ud og leje udstyret, da det ikke er hvermands eje. Inden man får set sig om kan det være løbet op i mange 1000 kr. Og måske ender slutresultatet ikke ikke med at være det som man ellers havde sat sig for.

Har man aldrig arbejdet med en slibemaskine, kan man risikere at lave nogle grimme mærker, også kaldet “kutterslag”. Dette er bølgelignende mærker forårsaget af slibemaskinen, fordi der ikke har været holdt det korrekte tryk imod gulvet. Har man først fået lavet “kutterslag” i sit gulv, kan det være svært at rette op på, selv for en fagmand.

Vil du derfor være sikret et ordentligt resultat fra starten, anbefaler vi at man kontakter en fagmand, som ved hvordan arbejdet skal udføres. I sidste ende vil det være den bedste løsning vil man vil være sikret et ordentligt resultat fra starten. At vælge en fagmand vil også bedst kunne betale sig rent økonomisk og tidsmæssigt.

Vi udfører godt håndværk med garanti

Hos gulvfirmaet Lykkebo gør vi alt for at levere en god service og et godt håndværk til vores kunder. Vi udfører vores arbejde håndværksmæssigt korrekt og lægger en stor ære i at give vores kunder det slutresultat de altid har drømt om og som de bliver glade for. Derfor er alle vores privatkunder dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. Derved stiller vi en garanti for at vi udfører vores arbejde håndværksmæssigt korrekt, uden fejl og mangler.

Vi gør altid meget ud af at udfører vores arbejde til perfektion og det kan vi mærke at vores kunder er glade for. Vi er nemlig blevet kåret som et af de bedst bedømte gulvfirmaer i Danmark på trustpilot. Vi yder altid den bedste service og står klar til at råde og vejlede vores kunder, så deres hjem igen kan stå flot med helt nye gulve.

Vi giver dig et tilbud som du kan være sikker på holder. Vi aftaler i fællesskab hvor mange gange gulvet skal slibes, hvilke produkter vi skal anvende, samt hvilken efterbehandling dine gulve skal have. Vi opmåler med en laseropmåler, så du er sikker på kun at betale for de kvadratmeter gulv, som vi skal behandle. Herudfra udformer vi et tilbud til dig, som du modtager på skrift. Vi overholder vores aftaler og udfører kun de opgaver, som er aftalt på forhånd og inkluderet i tilbuddet. Derved er du sikret imod uforudsete udgifter i forbindelse med gulvarbejdet.

Miljøvenlige produkter

Da trægulv er et levende materiale er det vigtigt at det bliver behandlet med de bedste produkter. Hos gulvfirmaet Lykkebo anvender vi ordentlige, miljøvenlige kvalitetsprodukter for at sikre at dit gulv får den bedst mulige behandling. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder desuden alle de internationale miljøkrav. Det er produkter som er miljøvenlige, vandbaserede og fri for NMP.

Vi står klar til at hjælpe med dine gulve

Så skal dine gulve i dit hjem i Humlebæk have en overhaling, så står vi klar til at hjælpe. Vi lægger meget arbejde i at have tilfredse kunder, yde en god service og udfører vores arbejde håndværksmæssigt korrekt. Vi vil nemlig gerne leverer et perfekt resultat hver gang.

Så skal Lykkebo være dit personlige gulvfirma i Humlebæk, er du velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32, hvor vi sidder klar til at få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og giver råd og vejledning, så du kan få det gulv du altid har drømt om. Du er også velkommen til at udfylde vores tilbudsformular her. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende.

Facebook Bedømmelse
4.9