Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Humlebæk. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning i Humlebæk – Pust nyt liv i gulvet

Leder du efter et erfarent og kompetent gulvfirma? Og bor du i Humlebæk eller omegn? Så står vi hos Gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe dig med gulvbehandling og gulvafslibning i Humlebæk og resten af området. Vi kan give dit gulv et nyt liv med en grundig og professionel gulvslibning. Når du får dit gulv slebet, kan du vælge at give gulvet et helt andet udseende. Vi hjælper både med afhøvlingen og den efterfølgende gulvbehandling.

Gulvafslibning i Humlebæk omegn

Når du får en gulvbehandling hos Gulvfirmaet Lykkebo, får du en gulvbehandling af et kompetent firma med mange års erfaring. Vi tilbyder blandt andet oliebehandling, ludbehandling, lakbehandling, gulvlægning eller gulvafslibning i Humlebæk og resten af Nordsjælland.

Hvis dit gulv har brug for en kærlig hånd, kan du roligt kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi er en virksomhed med stor erfaring indenfor alle typer af gulvbehandling og du vil opleve et højt niveau af service og kvalitet, når vi rådgiver og vejleder dig til dit nye drømmegulv.

Giv os et kald på 81 81 38 32 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Kan dit gulv tåle en afslibning?

Vi starter altid vores arbejde med at etablere din gulvtype. Hvilken gulvtype du har kan have stor betydning for hvilke former for gulvbehandling, dit gulv kan holde til. Derfor får vi os til at starte med en samtale om din gulvtype så vi kan give dit gulv den helt rigtige behandling.

Det er nemlig ikke alle gulve, som kan tåle en afslibning. Nogle træ-lignende gulve er faktisk laminatgulve og kan ikke holde til en gulvafslibning. Eller måske dit gulv har brug for en helt anden gulvbehandling end du troede, for at opnå det finish på dit gulv, som du ønsker. Uanset hvad står vi klar til at guide dig igennem processen så vi i fællesskab kan lave den helt rigtige aftale.

Du kan læse mere om gulvtyper og gulvbehandling herunder.

slibning af traegulv

Vi plejer altid at skelne mellem tre gulvtyper: laminatgulv, lamelparketgulv og massivt trægulv. Alle kan ligne trægulv, men deres forskellige opbygning har en betydning for, hvordan og hvor meget de skal afslibes. Hvis du er i tvivl, kan du altid modtage et uforpligtende tilbud til din gulvafslibning i Humlebæk. Ring på 81 81 38 32 eller gør brug af vores kontaktformular.

Laminatgulve kan ofte ligne træ og kan derfor foranledige folk til at tro, at deres gulv er lavet af træ. Synet bedrager for laminatgulve er faktisk lavet af flere lag papir med en plastoverflade. Det gør det umuligt at foretage en afslibning på denne type gulv.

Massivt træ er et gulv lavet af træplanker og er derfor den mest hårdføre trægulvtype. Som hovedregel kan gulve af massivt træ altid tåle at blive slebet igen. Deres volumen af træmateriale gør nemlig, at de kan slibes et utal af gange.

Lamelparket er ligesom laminatgulve opbygget af flere lag, dog af krydsfiner eller spånplader og ikke papir og plastik, med et lag af massivt træ øverst. Det betyder at gulve af lamelparket har et tyndere lag af massivt træ som oftest kan tåle at blive slebet et par gange. Der kan dog være nogle undtagelser ved billigere lamelgulve, hvor det øverste slidlag er så tyndt at gulvet kun kan tåles at blive slebet én gang. Nogle lamelparketgulve har til gengæld et tykkere lag, så gulvet kan tåle at blive slebet op til seks gange.

Du er altid velkommen til at ringe til os direkte på 81 81 38 32 hvis du er i tvivl om dit gulv kan holde til en afslibning. Vi laver alle former for afhøvling og dermed også gulvafslibning i Humlebæk og omegn.

lakering af traegulve

Få en gulvafslibning i Humlebæk samt en gulvbehandling i former og farver

En gulvbehandling er ikke bare en gulvbehandling, men kan faktisk have en stor betydning for hvordan dit gulv ser ud efter afslibning. Hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi tre forskellige efterbehandlinger af dit gulv, som du kan læse mere om her.

Gulvlakering

Dette er den mest populære og hårdføre form for gulvafslibning vi tilbyder. Det skyldes at lakeringen beskytter dit gulv mod mange års slitage og at det kræver et minimalt niveau af vedligeholdelse og rengøring. Når vi lakerer dit gulv ligger der sig en beskyttende overflade som en hinde på træet, så væske og skidt får svært ved at trænge ned i gulvet.

Den type gulvlakering som vi benytter hos Gulvfirmaet Lykkebo er en standard vandbaseret lak som vi lægger i tre lag. Herefter afslutter vi gulvbehandlingen med et slidlag, der sikrer et flot finish til dit trægulv. Dette sidste afsluttende lag gør det også muligt at genlakere gulvet senere, hvis der skulle komme grimme ridser eller mærker, uden at du skal ud i en ny gulvafslibning.

Du kan vælge mellem de mange forskellige former for gulvlakering vi har på lager efter hvilket udseende ud bedst kan lide. Det er vigtigt for os at du kan lide udseendet på det færdige resultat og vi vil gerne guide dig igennem de forskellige gulvlakeringstyper.

Oliebehandling

Dette er en form for gulvbehandling, som kan give en speciel glød og udseende til dit trægulv. Her hos Gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde dig et stort sortiment af indfarvningsolier, hvis du vælger oliebehandling til din gulvafslibning i Humlebæk. Dermed kan du vælge en oliebehandling som reflekterer den stil og det design, som du ønsker for dit gulv. Oliebehandling kan eksempelvis gøre træet lysere eller mørkere og vi har også en olie, som giver dit gulv et rustikt drivtømmer udseende.

Hvis du vælger oliebehandling til dit nyslebne trægulv, skal du dog være opmærksom på, at det kræver mere vedligeholdelse og er mere sårbart end lakerede gulve. Oliebehandlede gulve har en lavere slidstyrke end lakerede gulve og alle pletter skal derfor rengøres relativt hurtigt for at undgå skade. De kræver også mere vedligeholdelse i form af løbende genoliering og oliebehandling er også i en højere prisklasse end en gulvlakering fordi gulvet skal slibes mere nøjsomt for at opnå et pænt resultat ved denne efterbehandling.

Ludbehandling

Dette er den sidste variant af gulvbehandling vi gos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder efter endt gulvafslibning. Denne behandling giver dit gulv et mere råt og naturligt udseende og er derudover billigere end oliebehandling og gulvlakering.

Ved ludbehandling bliver træet behandlet med en sæbeblanding. Denne sæbeblanding indeholder ofte hvidpigmentering for at stoppe den naturlige gulningsproces af træet og giver dermed flotte og lysende gulve i din bolig. Du skal dog være opmærksom på, at gulvet skal behandles 10-15 gange før brug og at det efterfølgende altid skal vaskes med sæbespåner for at bibeholde den beskyttende hynde fra den første ludbehandling.

Er du stadig i tvivl om hvilken efterbehandling, der er den rigtige for dig? Ring til os på 81 81 38 32 eller skriv en henvendelse i kontaktformularen for at få råd og vejledning til gulvbehandling.

 

Vi har erfarne gulvslibere til gulvafslibning i Humlebæk

Hos Gulvfirmaet Lykkebo får du en kompetent fornyelse og behandling af dit gulv i Humlebæk. Vi går meget op i at levere et produkt i høj kvalitet og i at give dig den bedste vejledning og service. Du bestemmer hvordan dit nye gulv skal se ud og så hjælper vi dig i mål med vores mange års erfaring og skræddersyede løsninger. Vi bliver enige om en pris fra starten af, som gælder hele vejen.

Vi glæder os til at høre fra dig på 81 81 38 32 og besvarer gerne alle spørgsmål. Hvis du vil modtage et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på vores kontaktformular her på siden. Vi sender et uforpligtende tilbud inden for de næste 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←